De ce sa te abonezi la Netflix

De ce sa te abonezi la Netflix


Dragi cititori, in ultima luna am utilizat Netflix si vreau sa va impartasesc experienta mea pe aceasta platforma de streaming care isi propune sa schimbe obiceiurile romanilor — si anume acele de a downloada filme si seriale de pe torenti si site-uri obscure, de cele mai multe ori fisierele downloadate au o calitate video foarte slaba si se intampla deseori sa fie si virusate.

Utilizarea Netflix aduce foarte multe avantaje, cel mai important este accesul instant la mii de filme,seriale seriale, stand-up comedy emisiuni, documentare si foarte mult continut multimedia subtitrat in limba romana si, cel mai important orice utilizator nou din Romania poate incerca o luna gratuit serviciile Netflix fara nicio obligatie de a te abona ulterior. Meniul in care iti creezi cont de utilizator este foarte intuitiv iar interfata care iti permite navigare prin continut este foarte usor de folosit, iar programul isi aminteste unde ai ramas la vizionarea unui serial de exemplu chiar daca te conectezi de pe alt dispozitiv si ofera facilitatea de a creea simplu profile pentru fiecare membru al familiei in asa fel incat parintii pot controla activitatea copiilor pe site.

Netflix permite vizionarea continutului pe orice dispozitiv care dispune de conexiune la internet: smartphone, tableta, smart-TV, PC, laptop, etc.In acest moment, peste 400 de seriale, show-uri si filme beneficiaza de subtitrare in limba romana, cele mai populare sunt: Orange is The New Black, Black Mirror, Hannibal, Pretty Little Liars, How to get away with murder, The Good Wife, Wikings, Vampire Diaries, Gossip Girl, Rick and Morty.

Abonamentele lunare la Netflix au acelasi pret in intreaga Uniune Europeana, este vorba de trei tipuri de servicii: minim, standard si premium, cu preturi convenabile, intre 7.99 si 11.99 euro, ceea ce echivaleaza cu pretul a doua bilete la cinema.

 

Eu va recomand abonamentul Standard, care are un pret de 9.99 Euro si ofera posibilitate de a urmari continut Netflix pe 2 dispozitive simultan, la rezolutie HD, abonamentul Minim care costa 7.99 Euro nu ofera rezolutie HD si permite vizionarea pe 1 dispozitiv, iar abonamentul Premium, la pretul de 11.99 Euro va permite vizionarea de continut pe 4 display-uri simultan la rezolutie Ultra HD.

Factura se va emite o data pe luna, la data inregistrarii initiale. Schimbarea abonamentului de la Standard la Premium se poate face oricand din sectiunea dedicata contului dumneavoastra, puteti alege metoda de plata cu cardul sau foarte comoda modalitate de plata prin intermediul unui cont bancar.

Este important de stiut ca utilizatorul Netflix nu doar poate urmari online si fara reclame, la o calitate Ultra HD oricare dintre serialele tale preferate, dar poate sa le si descarce pe orice dispozitiv mobil, pentru a le viziopna in timpul unei calatorii cu avionul sau in orice ocazie cand nu aveti conexiune la internet.
In concluzie, recomand Netflix tuturor pasionatilor de seriale si filme, datorita calitatii excelente a continutulu si a raportului foarte bun pret/calitate.

Seriale care urmeaza in 2018 la Netflix: Big Mouth, Neo Yokio, The Crown, Friends from College, White Gold 6, Disjointed, You Me Her, Frontier, Dear White People, The Flash, Suits, Supergirl, Designated Survivor, Narcos, House of Cards, Jigsaw, Vikings, The Witcher, Breaking Bad, The Blacklist sau The Walking Dead.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord