Concurs: RentLuxuryCarInDubay ofera un premiu de 150 Euro cash!

Concurs: RentLuxuryCarInDubay ofera un premiu de 150 Euro cash!


Vrei sa castigi un premiu in valoare de 150 Euro cash? RentLuxuryCarInDubay.com iti ofera aceasta sansa.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi urmatorii pasi:

Termenii si conditiile concursului:

  1. Concursul se va defasoara in perioada 1-8 martie 2018, iar castigatorul va fi stabilit pe 9 martie prin tragere la sorti efectuata prin random.org si va fi anuntat pe pagina de Facebook a partenerilor mei, https://www.facebook.com/LuxuryCarRentalsDubai si va fi notificat pe adresa de e-mail cu care s-a inscris in concurs.
  2. Pentru a participa la concurs, trebuie sa respectati cele trei conditii precizate mai sus. Nu exista restrictii privind participarea la concurs. Va rugam sa completati formularul de inscriere in concurs disponibil aici (https://www.rentluxurycarindubai.com) cu datele personale reale, astfel incat sa puteti intra in posesia premiului.
  3. Premiul va fi trimis prin Paypal, asa ca este necesar sa aveti un cont pe aceasta platforma.

Mai multe detalii despre RentLuxuryCarInDubai puteti gasi in acest link.

Participati si castigati!

5 Comments

Add yours
  1. 1
    Alex

    Voiam sa iti multumesc pentru oportunitatea asta. M-am inscris si eu, iar acum asteptam..poate castig si eu ceva in viata asta ca pana acum nu prea am avut noroc 🙁

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord