Ce poti face daca ai un Ford Focus care nu mai merge bine?

Ce poti face daca ai un Ford Focus care nu mai merge bine?


Ford Focus este o masina foarte apreciata de romani, indiferent de care generatie a modelului vorbim, insa acum toata lumea cauta un model care sa nu fie mai vechi de 10-15 ani, astfel incat sa il mai poata folosi timp indelungat fara sa para vechi. Daca ai o masina Ford si ceva nu merge, cu siguranta ai nevoie de piese auto Ford de la un magazin specializat si sa mergi cu masina in service.

Romanii aleg sa cumpere de la marca Ford nu doar modelul Focus, ci si alte modele, cum ar fi Mondeo, Fiesta, KA, sau chiar noul Ford Kuga. Modelul Focus, indiferent de generatie este unul cu putine probleme si e foarte rezistent in timp. Asta nu inseamna insa ca problemele nu pot aparea din cand in cand, mai ales daca nu ai grija de anumite aspecte ale masinii.

De exemplu la modelul Ford Focus II pe motorina pot aparea probleme cel mai des cu turbocompresorul. Aceasta defectiune apare dupa un anumit numar de kilometri, iar costurile reparatiei pot fi destul de mari. Piesa auto defecta in acest caz e evident turbocompresorul. Tot la aceasta generatie Ford se mai poate defecta alternatorul, filtrul de particule, bujiile sau alte componente.

A doua generatie de Focus incepe cu anul 2004. La modelele intre 1999 si 2004 pot aparea probleme la alternator, dar si cu incuietorile la usa sau airbaguri. Tot la aceasta generatie, la modelele pe benzina se poate ca motorul sa dea rateuri, sa isi piarda din putere. La modelele de dupa 2004 pot aparea probleme la conducta de combustibil, la ventilatoarele de racire sau chiar directie si pot avea scurgeri de apa. Dupa cum vezi, orice model de masina are dezavantajele ei, iar pe de alta parte Ford Focus este unul dintre cele mai iubite modele de masini.

Cum rezolvi una sa mai multe dintre aceste probleme care pot aparea la masina ta Ford? Incerci sa inlocuiesti piesa defecta cautand piese auto Ford in magazine online cum e eGarajul, fie ca o inlocuiesti chiar tu sau ai un prieten mecanic, pentru ca se stie, romanii sunt buni la toate. Fie alegi sa mergi intr-un service auto.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord