The Bucharest Major aduce cele mai bune echipe de Dota 2 din lume la Sala Polivalentă

The Bucharest Major aduce cele mai bune echipe de Dota 2 din lume la Sala Polivalentă


The Bucharest Major, organizat de PGL și Imba TV, debutează vineri, 9 martie, la Sala Polivalentă din Capitală. Cu premii de 1 milion de dolari și 1500 de puncte de calificare la The International 2018, evenimentul se preconizează fi cea mai importantă competiție de sport electronic organizată vreodată în România.

Etapa grupelor pentru The Bucharest Major s-a încheiat și ne-a oferit cele 8 echipe care se vor înfrunta în perioada 9-11 martie la Sala Polivalentă pentru premii în valoare de 1 milion USDși 1500 puncte de calificare la The International 2018.

Echipele care au răzbit după patru zile de meciuri sunt: Evil Geniuses, VG.J Thunder, Newbee, Team Secret, Optic Gaming, TNC si Team Liquid.

Porțile Sălii Polivalente se vor deschide fanilor Dota 2 pe 9 martie la ora 1o:00. Iată programul meciurilor care îi vor încânta pe gamerii din România și din lumea întreagă weekendul acesta:

Vineri, 9 martie 10:00 – Acces public 10:45 – Preshow 11:00 – VG.J Thunder vs TNC (Bo3) 14:30 – Newbee vs Team Secret (Bo3) 18:00 – Evil Geniuses vs Team Liquid (Bo3)

Sâmbătă, 10 martie 10:00 – Acces public 10:45 – Preshow 11:00 – Virtus.pro vs Optic Gaming (Bo3) 14:30 – Semifinală #1 (Bo3) 18:00 – Semifinală #2 (Bo3)

Duminică, 11 martie 13:00 – Acces public 13:30 – Preshow 14:00 – Marea finală (Bo5)

În afară de vizionarea meciurilor de Dota 2, fanii se pot înscrie la sesiuni de autografe pentru a-și cunoaște jucătorii preferați. Programul sesiunilor de autografe va fi publicat pe pe facebook.com/pgl/ și twitter.com/pglesports. Acesta va fi disponibil și la biroul de informații de la intrare.

Partenerii The Bucharest Major pregătesc și ei surprize pentru gamerii care vor trece pragul Sălii Polivalente în acest weekend.

În standurile Telekom Romania participanții vor putea testa cea mai intensă experiență VR cu HTC Vive și vor putea participa la turneul 1v1 DOTA 2 ce are ca premii, în fiecare zi, scaune de gaming și vouchere cadou Steam.

Standul OMEN by HP va găzdui, pentru vizitatori, competiții de DOTA 2 cu premii atractive din gama de produse a producătorului. Participanții la eveniment vor avea, de asemenea, șansa de a testa​peste 20 de produse din ultima generație de echipamente de gaming:gamacompletaOMENXbyHP(desktopșilaptop)si gama completa OMEN by HP (desktop și laptop 15”, 17”).

În standul partenerului HyperX, situat în foaierul dreapta al Sălii Polivalente, se va desfășura un turneu 5v5 de DOTA 2, deschis tuturor pasionaților. Înscrierile se vor face direct în stand, vineriși sâmbătă până la ora 11:00. Totodată, participanții vor putea testa cele mai noi produse HyperX.

Iubitorii de sporturi electronice mai au la dispoziție doar o zi pentru a cumpăra la preț redus bilete online de pe ​bilete.ro​.​ Biletele vor fi disponibile și la intrare în Sala Polivalentă.
Telekom Romania​, ​HyperX, OMEN by HP și Secretlab ​sunt partenerii oficiali ai PGL Major Bucharest.

Website: ​http://thebucharestmajor.com Facebook: ​www.facebook.com/pgl Twitter: ​www.twitter.com/pglesports Instagram: ​www.instagram.com/pglesports YouTube: ​www.youtube.com/c/pglesports Flickr: ​www.flickr.com/photos/pglesports Snapchat: pglesports LinkedIn: ​www.linkedin.com/company/pglesports Despre PGL


Înființat în 2002, PGL se ocupă atât de organizarea de evenimente de sport electronic live, câtși de transmisiuni TV sau online pentru turnee internaționale. Inovația definește toate produseleși evenimentele PGL, acestea urmărind în mod special scoaterea în evidență a complexității și frumuseții sportului electronic.

De-a lungul existenței sale, PGL a organizat sute de turnee și competiții internaționale și a reușit să revoluționeze industria broadcast-ului introducând noi elemente de producție precum reluări complexe și statistici Augmented Reality.

Prezentare video PGL – Innovation, passion, esports PGL – Esports production company

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord