Baia- acea oaza de relaxare si liniste din casa fiecaruia

Baia- acea oaza de relaxare si liniste din casa fiecaruia


O camera din casa fiecaruia dintre noi, pe care o folosim zilnic si careia nu ii oferim asa mult atentie, este baia. Cand vine vorba de amenajarea baii sau de renovarea acesteia, multe persoane se grabesc si achizitioneaza mobilierul necesar la inceput, cea ce constituie o mare greseala, deoarece, dupa montarea obiectelor sanitare, in baie nu mai ramane asa mult spatiu liber.
In opinia mea, obiectele de mobilier trebuie alese ultimele, in fuctie de spatiul care ne mai ramane, dar acestea trebuie alese cu foarte mare atentie. Mobila baie trebuie sa fie una cu cat mai multe spatii de depozitare bine organizate si, in acelasi timp, ascunse. Incearca pe cat mai mult posibil sa nu asezi corpuri de mobilier deasupra vasului de wc, fiindca din graba, inevitabil, poti scapa obiecte in acesta. De asemenea, un alt criteriu important este materialul din care sunt fabricate acestea. Trebuie sa fie unul de foarte buna calitate, care sa reziste in timp deoarece in baie vor fi aburi si condens mai tot timpul.


Un mobilier adecvat pentru baie este cel suspendat deoarece iti permite sa cureti cu usurinta sub el, iar daca nu iti place mobilierul suspendat pe perete, noi iti recomandam unul cu picioare suficent de mari, incat sa iti permita curatarea sub acesta. In timp, acolo se poate strange foarte multa umezeala care va deterioara picioarele ce sustin obiectele de mobilier.
Daca doresti ca baia ta sa aiba o pata de culoare, iti recomandam cu incredere sa optezi pentru diferite accesorii, cum ar fi: un tablou, un covoras mai special sau diferite arcade ce pot inlocui foarte bine micile rafturi din dreptul cazii. De asemenea, poti da o tematica speciala si cu ajutorul arcadelor poti crea diferite corpuri de iluminat.
In incheiere, iti multumesc pentru atentia acordata si sper ca articolul meu sa te fi ajutat in gasirea mobilierului perfect pentru baia ta!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord