Alege modernul si libertatea de miscare, Pegas te va ajuta

Alege modernul si libertatea de miscare, Pegas te va ajuta


Ca tot devin din ce in ce mai intense discutiile despre combustibili, ca in nu stiu cati ani o sa se termine rezervele de petrol, oamenii isi indreapta atentia incetul cu incetul spre alte posibilitati, numeroase modele de autoturisme si bipede electrice facandu-si aparitia pe piata, cu un impact major asupra oamenilor.

Biciletele electrice sunt din ce in ce mai folosite, si la noi in tara in ultimii ani, avand autonomii din ce in ce mai mari, fiind rapide, sigure si confortabile. Cu scopul de a le oferi oamenilor astfel de mijloace de transport individuale de ultima generatie, electrice dar si simple, a luat nastere si magazinul Pegas, ale carui modele comercializate sunt cunoscute si apreciate. Avem de ales de la biciclete urban pana la biciclete mountain bike si biciclete cargo.

Pentru patimitii de miscare in aer liber si de concursuri, magazinul Pegas a lansat luna aceasta o provocare pentru clientii fideli, un giveaway cu premii substantiale, vouchere de reduceri cadou si marele premiu, o bicicleta electrica Camping Dinamic. Modalitatea de participare este foarte simpla, concursul desfasurandu-se pe retelele sociale Facebook si Google +, printr-un share al participantilor pe acestea, si, cu cat mai multe like-uri ale prietenilor, cu atat mai multe puncte acumulate si astfel o sansa mai mare de a castiga marele premiu.

Desigur ca nici un voucher de reducere nu este deloc rau, mai ales ca poate fi castigat atat de usor. Pe pagina concursului de pe site-ul Pegas putem vedea cate puncte am acumulat si cate zile mai sunt pana la terminarea concursului urmat de clasamentul care este updatat constant. Astfel putem vedea daca pe ce loc ne aflam cu usurinta. Va recomand cu drag acest concurs cu premii tentante.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord