Acer Swift 3 – prezentare video

Acer Swift 3 – prezentare video


Acer Swift 3 SF315-51G este un ultrabook foarte performant, care dispune de specificatii hardware foarte bune si deblocare prin intermediul unui senzor de amprente, o solutie mult mai comoda decat parolele pe care le poti uita sau care pot fi observate de persoane care nu ai dori sa-ti acceseze laptop-ul. Acer Swift 3 poate fi achizitionat de aici in diverse configuratii.

O alta bila alba la acest capitol este ca display-ul este protejat cu sticla Gorilla Glass, ceea ce inseamna ca nu ne vom mai face griji daca se intampla ca laptopul sa cada de pe birou. Tastatura este foarte ergonomica, tastele sunt bine spatiate si dispun si de iluminare, au o cursa confortabila si sunt confortabile pentru degete. Touchpad-ul este amplasat sub tastatura si este generos dimensionat, iar in dreapta lui se afla senzorul de amprente.
Display-ul este de buna calitate, culorile sunt vii, contrastul si nivelul de negru sunt foarte bune, unghiuzrile de vizualizare sunt largi iar monitorul se poate deschide la 180 de grade. Difuzoarele asigura un sunet bun si, ca orice speaker integrat de laptop au usoare probleme in a reda frecventele joase.

Pe partea hardware, laptopul testat de mine a venit cu un procesor Intel Core i7-7500U din generatia Kaby Lake, cu doua nuclee fizice si patru virtuale, insotit de 0 memorie RAM de 16GB DDR4.
Solutia grafica este formata din doua placi video in configuratie Optimus: Intel HD Graphics 620 pentru munca de birou si GeForce 10 pentru jocuri. Cu 2 GB memorie RAM proprie, GEForce 10 ofera performante suficiente pentru jocuri, daca va multumiti cu o rezolutie de nivel mediu si un nivel mai redus al detaliilor, insa ofera performanta suficienta pentru a rula jocul meu preferat, FIFA 18. Acer Swift 3 SF314-52G este un laptop de office, insa nici capacitatile sale de gaming nu sunt deloc rele.
Pe partea de stocare laptopul dispune de un SSD de 256GB (pe care se afla sistemul de operare preinstalat) si un HDD de 2TB ca unitate secundara astfel ca laptopul se misca foarte bine iar vitezele de scriere si de citire sunt foarte bune.
Am testat laptopul in 3DMark pentru a testa performantele solutiei grafice, scorul obtinut a fost de 1.145 de puncte in Time Spy, cel mai recent test din programul de benchmark pentru DirectX 12. In Fire Strike, generatia anterioara de testare, a obtinut 3.118 puncte.

Laptop-ul ofera o experienta de office, multimedia si browsing foarte fluida, se misca bine chiar daca numarul ferestrelor deschise simultan este ridicat, iar pe partea de autonomie Acer promite ca acumulatorul rezista la 10 ore de utilizare. In practica cu o luminozitate setata confortabil, pe 30% am reusit sa obtin o autonomie de 6 ore si jumatate, bineinteles rezultatele variaza in functie de aplicatiile pe care le rulati.

In concluzie, Acer Swift 3 SF314-52G este un laptop care ofera performante foarte bune in utilizarea de tip office, browsing sau multimedia si este potrivit si pentru gaming, are un hardware performant, solutie de stocare rapida si cu o capacitate generoasa, senzor de amprenta si autonomie buna.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord