UPS ACHIZIȚIONEAZĂ 14 NOI AERONAVE CARGO 747-8 ȘI COMANDĂ ÎNCĂ PATRU AVIOANE 767

UPS ACHIZIȚIONEAZĂ 14 NOI AERONAVE CARGO 747-8 ȘI COMANDĂ ÎNCĂ PATRU AVIOANE 767


Noile avioane vor susține creșterea rapidă a transporturilor aeriene din SUA și a celor internaționale

București, 13 februarie 2018  – UPS (NYSE:UPS) a comandat 14 aeronave cargo Boeing 747-8 și patru noi avioane Boeing 767, cu scopul de a-și mări capacitatea de transport datorită creșterii cererii de servicii aeriene. Noile aeronave vor completa flota existentă și nici o aeronavă nu va fi înlocuită.

Aeronavele vor fi livrate în regim accelerat, pe baza comenzii realizate de companie în 2016 pentru alte 14 aeronave cargo Boeing 747-8. Cele 32 de aeronave vor fi livrate până la sfârșitul anului 2022, suplimentând capacitatea de transport a UPS cu peste 4.082 de tone. Flota aeriană globală UPS include mai mult de 500 de avioane deținute sau închiriate. În 2017, UPS a primit trei noi aeronave cargo 747-8.

„Cererea de transporturi aeriene în interiorul SUA și de livrări aeriene în ziua următoare și amânate se extinde la niveluri record. Segmentul UPS International a ajutat la creșterea exportului cu două cifre în patru trimestre consecutive”, a declarat David Abney, președinte și CEO UPS. „Pentru a susține această cerere puternică din partea clienților, vom continua să investim în capacitatea aeriană de transport, asigurând legătura atât de importantă pe care clienții noștri trebuie să o aibă cu piețele din întreaga lume”.

Pe lângă cererea tot mai mare a clienților pentru servicii expres, recenta reformă fiscală din SUA permite UPS să utilizeze economiile fiscale pentru a crește semnificativ investițiile de capital și pentru a le demara mai devreme decât era planificat.

„Anul acesta celebrăm cea de-a 30-a aniversare a UPS Airlines și observăm o cerere fără precedent pentru serviciile noastre aeriene”, a declarat Brendan Canavan, președintele UPS Airlines. „Noile aeronave ne vor permite creșterea capacității de transport pe toate rutele, creând astfel un efect în lanț, care ne va mări capacitatea de transport pe rutele regionale din întreaga lume.”

Aeronavele 747-8 pot transporta 46 de containere, 34 pe puntea principală și 12 în compartimentele inferioare. Modelul 747-8 are o capacitate de încărcare de 139,5 tone sau aproximativ 30.000 de colete și o autonomie de zbor de 7778.4 km. Noua linie de aeronave 747-8 are un grad de siguranță mare, fiabilitate și o amprentă ecologică recunoscute în industrie. Aeronava Boeing 767 are o capacitate de încărcare de 60 de tone și poate transporta 31 de containere, 24 pe puntea principală și 7 în compartimentele inferioare. Are o autonomie de zbor de aproximativ 5.556 km. În prezent, UPS operează 59 de aeronave Boeing 767.

„UPS a valorificat evident puterea și eficiența pe care aeronavele cargo 747-8 le oferă în piață”, a declarat Kevin McAllister, președinte și CEO Boeing Commercial Airplanes. „Suntem impresionați de modul în care UPS exploatează beneficiile oferite de acest avion în operațiunile sale și suntem încântați că au ales să-și suplimenteze flota cu aeronave 767”.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord