Unboxing si prezentare Allview X4 Soul Infinity N

Unboxing si prezentare Allview X4 Soul Infinity N


X4 Soul Infinity este un model revolutionar dezvoltat de cei de la Allview. Acesta este prezent pe piata in mai multe variante, toate avand capacitatea unica de a putea fi upgradate din punct de vedere hardware(procesorul sau memoria RAM). Totodata, display-ul acestui model este cu totul nou, cu un raport 18:9 si o calitate superioara a imaginilor.

Varianta prezentata de catre mine este X4 Soul Infinity N, cu un puternic procesor octa-core, 4Gb de memorie RAM si un spatiu de stocare propriu de 32Gb. Bateria este incapatoare, avand 3000mA. Camera principala are o rezolutie de 16MP iar cea frontala o rezolutie de 8MP.

Cutia telefonului este compacta si are un aspect elegant. In acesta gasim telefonul, intr-o folie de protectie precum si documentele specifice si dispozitivele auxiliare: castile, cablul de date Type C si incarcatorul Fast Charge. Telefonul in sine are pe ecran o tipla pe care ne sunt prezentate cele mai importante aspecte ale acestuia, precum noul tip de ecran si tehnologia care ne permite upgrade-ul dar si faptul ca telefonul are instalata aplicatia AVI in limba romana care poate accesa majoritatea functiilor telefonului printr-o simpla comanda vocala. Nu lipseste nici senzorul de amprenta, care poate debloca si bloca telefonul in mai putin de o secunda.

In ceea ce priveste performanta, X4 Soul Infinity N nu sta deloc rau. Poate reda cu usurinta jocuri video, putem accesa pagini web fara intarzieri si putem urmari videoclipuri la cea mai buna calitate, ecranul avand un rol important in aceasta privinta. de asemenea, la capitolul audio, telefonul ne ofera un volul destul de ridicat si o calitate buna a sunetului.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord