Unboxing selfie stick Hybrid Remax

Unboxing selfie stick Hybrid RemaxSelfie stick-ul Hybrid Remax portabil este un produs inovativ si totodata un gadget foarte util pentru toti iubitorii de fotografie. Produsul are si o husa de protectie, asa ca poate fi luata in orice excursie, fara grija ca s-ar putea deteriora. Este de asemenea un articol extrem de rafinat si calitativ, datorita design-ului. Un alt beneficiu este rezistenta, fiind fabricat din ABS+PC+Aliaj de aluminiu premium . Se poate conecta la telefon prin Bluetooth, iar pentru a se incarca rapid puteti folosi cablul USB cu care vine la pachet. In ceea ce priveste bateria interioara, aceasta are 60 mAh, ceea ce eu consider ca este mai mult decat suficient.

Manualul de instructiuni contine toate informatiile necesare in vederea utilizarii produsului, asa ca va puteti bucura de el in voie. Ceea ce m-a ajutat foarte mult a fost cutia, pe care erau mentionati toti pasii necesari pentru a monta device-ul.

Atunci cand vine vorba de utilizare, selfie stick-ul trebuie conectat la smartphone prin Bluetooth, dupa aceea putem realiza foarte simplu si in mod rapid pana la 50000 poze.

Pentru cei care fac vlogging trebuie sa stie ca acest selfie stick poate fi transformat usor intr-un trepied, beneficiul principal este capul rotativ ajustabil de 360 grade si compatibilitatea cvasi universala. Ei pot realiza video-uri de calitate superioara intr-un mod simplu si eficient.

Lungimea stick-ului este de 69 cm ceea ce il face perfect pentru pozele care contin peisaje sau suprafete intinse.

Continutul pachetului:

-Cablu USB

-Manual de instructiuni

-Husa protectie

-selfie stick

In concluzie, este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul oricarui calator si iubitor de fotografie, iar motivul principal este dat de pretul produsului, de doar 194 lei si de calitatea excelenta a constructiei device-ului.

Investitia este una minima, dar rezultatele vor fi pe masura, lucru care se poate observa in fotografiile care surprind momentele unice din viata dumneavoastra.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord