Unboxing obiectiv ZOOM 18X

Unboxing obiectiv ZOOM 18X



Obiectivul Zoom 18X pentru telefonul mobil este un device usor de folosit si vine in ajutorul celor care doresc sa obtina imagini spectaculoase, in special cu peisaje naturale. Teleobiectivul permite marirea imaginii cu pana la 18 ori si pune astfel mai bine in valoare obiectivul filmat si detaliile aflate la distanta.

Acest produs poate inlocui cu usurinta un binoclu sau un monoclu, de asemenea vine la pachet cu un trepied care permite fixarea imaginii pe telefonul mobil. Inaltimea acestuia este reglabila si fixarea universala de 360 grade permite captarea unor imagini clare, din orice unghi. Materialul tripodului, cat si al carcasei lentilei si al holderului sunt alcatuite din aluminu calitativ si rezistent.

Materialul lentilei este din sticla,tratata cu lantanide, de foarte buna calitate. Acest material se foloseste in domenii laser, SLR. Lentila diminueaza reflexia luminii si mareste transpareta. In ceea ce priveste distanta de focalizare, cea minima este de 1.2 M, iar cea maxima de 2 KM, iar inelul de focalizare este usor de folosit, chiar si pentru cei mai neindemanatici dintre noi.

Pachetul contine teleobiectivul 18x , capace, un saculet pentru protectia teleobiectivului, un manual de instructiuni si bine inteles tripdoul pentru fixarea telefonului, in vederea obtinerii unor imagini de calitate superioara.

Device-ul are o compatibilitate universala datorita clemei de prindere, care este reglabila, dotata cu un material anti alunecare. In ceea ce priveste design-ul, carcasa de aluminiu ii confera un plus de eleganta, ceea ce il face potrivit pentru toate gusturile.

Ceea ce diferentiaza cu siguranta acest produs este calitatea sticlei optice multi coating.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord