Un generator de curent ideal

Un generator de curent ideal


Generatorul electric este un dispozitiv care transforma energia mecanica in energie electrica. Un generator de curent are abilitatea de a transforma din energia electrica, o energie de tipul mecanica ce este produsa de niste electromotoare mici.

La generatoarele de curent, energia stocata in combustibil este transformata in energia mecanica de rotatie a unui ax, cu ajutorul unui motor. Tipuri comune de motoare sunt prin combustie interna, turbine cu aburi, turbine hidro, pe vant si benzina.

Dar ce face un motor generator ?

Motorul unu generator functioneaza mereu la o viteza constanta (in mod obisnuit 3000 RPM) pentru a produce curentul electric necesar pentru majoritatea gospodariilor din Romania (de obicei 230 de Volti, curent alternativ la 50 Hertz).

Motoarele generatoarelor functioneaza pe diverse tipuri de combustibil: gaz, benzina, sau diesel. Motoarele mici folosesc in mod normal benzina, in timp ce motoarele mari folosesc de obicei motorina sau gaz. In ziua de azi, motoarele overhead valve au devenit foarte cautate datorita constructiei lor compacte, durabile, nivele de zgomot joase si a emisiilor reduse.

  Un model mediatizat este motor John Deere

Motoarele ce poarta semnatura John Deere fac parte din categoria acelor companii ce au contribuit activ la dezvoltarea rapida a tehnologiei. Compania John Deere produce atat motoare pentru masini de constructii, cat si un numar impresionant de  unelte si tractorase de tuns iarba.

Compania mai produce scule electrice, moto-unelte, utilaje de constructii si de spalare cu presiune, echipamente de masurare inteligenta, generatoare de curent monofazice, aparate de sudura si startere, motopompe, pompe submersibile, hidrofoare, utilaje agricole, forestiere si multe altele. In prezent, compania John Deere este una dintre cele mai apreciate companii la nivel mondial, iar in 2011 fiind pozitionata in top-ul 50 al celor mai admirate firme din lume, conform revistei Fortune.

   O alta varianta plauzibila este un generator Mitsubishi

Marca Mitsubishi este responsabila cu designul si manufacturarea a unui numar imens de generatoare, perioada de productie ce depaseste o perioada de 100 de ani. Generatoarele produse de Mitsubishi ofera posibililor consumatori o garantie ce poate dura pana la doi ani de zile.

Generatoarele produse de Mitsubishi sunt construite doar din materiale de calitate superioara, meteriale ce asigura functionarea impecabila a generatoarelor zi de zi, 24 de ore din 24 de ore.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord