Un cuptor sau frigider pe roti

Un cuptor sau frigider pe roti


N-ai calatorit niciodata vara intr-un cuptor incins pe roti, iar iarna intr-un congelator? Simti ca nu mai rezisti si iti blestemi zilele, iar daca ai de facut o calatorie lunga cu o astfel de masina, la desinatie esti copt sau racit cobza si un pachet de nervi.

Asta pentru ca ai tratat cu nepasare defectiunile de la sistemul de climatizare si nu ai aruncat o privire la dezmembrari golf 4

magazinul in care ai fi gasit piesele necesare la un pret avantajos. De ce este asa de importanta climatizarea?

  1. Nici tu, in calitate de sofer, nu te poti concentra la condus, cand nu ai conditii decente in masina. Atat la frig extrem, cat si la temperaturi ridicate capacitatea de concentrare a creierului se diminueaza, reflexele isi pierd promptitudinea si acuratetea, esti mult mai expus accidentelor de circulatie.
  2. Ii sacrifici pe toti cei dragi pe care ii iei in masina, care pot face insolatii grave vara si pot raci ingrozitor iarna
  3. Ii pui in pericol si pe ceilalti participanti la trafic sofand cu geamurile si oglinzile inghetate, in conditii de semivizibilitate sau semiobscuritate, mai bine zis.

Acum mergi la specialist si fa lista cu piesele de care ai nevoie, apoi cauta-le la piese second-hand.

Dezmembrari.ro a pus la punct acest sistem de recuperare a pieselor bune si livrarea lor la domiciliul celor care au neaparata nevoie de ele. Toate piesele sunt in stare perfecta de functionare, fiind verificate si avand termen de garatie generos.

Eu am cumparat Panou comanda clima VW Golf 4 1999-2004  cu 200  de lei la Dezmembrari.ro si l-am primit prin curier rapid, insotit de factura se de termenul de garantie.

Pe site exista si un formular de comanda intitutlat: „Cauta piesa auto”, clientul avand de completat urmatoarele date:

-denumirea piese auto

-marca/model

-cod piesa/sau text

Vreau sa iti spun ca o defectiune cat de mica la masina ta poate avea un impact devastator si asupra celorlalti. De cele mai multe ori tragediile iau nastere din ignorarea detaliilor. Acum, cand piesele de care ai nevoie sunt disponibile la preturi foarte mici si livrate de pe-o zi pe alta, ce te impiedica sa circuli in conditii de maxima decenta si securitate?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord