Cand putem cumpara Samsung Galaxy S9 si S9 Plus

Cand putem cumpara Samsung Galaxy S9 si S9 Plus


Ultimele zvonuri legate de cel mai asteptat flagship al anului 2018, Samsung Galaxy S9 arata ca noul telefon Samsung va avea un display Super Amoled cu diagonala de 5,8 inch QuadHD+, o camera pentru selfie de 8 megapixeli si 4 sau 6GB de memorie RAM cu 64 sau 128 GB spatiu de stocare.
Camera foto principala de pe Samsung Galaxy S9 va fi cea mai importanta: 12 megapixeli cu f/1.5, alaturi de alta cu acelasi numar de megapixeli, dar apertura cu f/2.4, cu acelasi sistem dual de pe Samsung Galaxy Note 8, astfel diferenta de apertura indica ca este vorba de un teleobiectiv pentru al doilea senzor, ramana de vazut daca camera duala va fi disponibila si pe S9, nu doar pe versiunea S9 Plus asa cum spun unele zvonuri.
Samsung Galaxy S9 va avea un difuzor stereo de la AKG, va fi rezistent la apa si praf, dispune de scanner de iris, senzor de amprenta si suport pentru Knox, solutia Samsung de securizare a informatiilor de pe telefon.
In functie de piata pe care va fi comercializat, S9 va dispune de procesor Samsung Exynos 9810 cu 8 nuclee sau Qualcomm Snapdragon 845 (procesorul Exynos 9810 va avea 4 nuclee tactate la 2.3 GHz si 4 la 1.7 GHz).
Samsung Galaxy S9 Plus va avea acelasi display Super Amoled QHD+ dar cu diagonala de 6.2 inch, in rest vaavea aceleasi specificatii hardware ca fratele sau mai mic si va dispune in mod sigur de setup-ul camera duala, culorile initiale in care vor fi disponibile sunt negru, albastru coral si violet.

Foarte utila unitate DeX care transforma telefonul intr-un sistem desktop este si ea restilizata, dispune de conector USB type-C pentru andocarea terminalului, o noua fanta pentru ventilatie, iar telefonul va fi amplasat orizontal pentru a putea utiliza display-ul ca un touchpad.
La baza sunt mai multe elemente de conectivitate: HDMI, 2 x USB si portul de alimentare pe USB type-C. DeX Pad va fi prezentat in acelasi timp cu S9 si S9 Plus, pe 25 februarie.

S9 si S9 Plus vor fi disponibile la precomanda incepand cu data de 1 martie, iar primele terminale vor fi livrate pe data de 16 martie. Preturile vor fi de aproximativ 3999 lei pentru Galaxy S9 si 4699 lei pentru Galaxy S9 Plus.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord