Serviciile  de repatriere nu au pret!

Serviciile de repatriere nu au pret!


Cand sufletul iti este zguduit de disparitia celui drag la mii de kilometri de tara, ai vinde tot ce ai si ai da oricat sa il aduci acasa! Eram la Viena, intr-o seara de Craciun, cand un barbat intre doua varste si-a pus pe rand copiii si sotia sa-i fagaduiasca la masa festiva ca, daca moare printre straini, vor face totul sa-l aduca acasa, in satul de campie de pe malul Dunarii. A spus ca pentru el odihna nu va fi odihna intr-un pamant strain, departe de bunicii, parintii, fratii si vecinii lui! Mai dorea ca masina care-l va aduce sa-l plimbe prin sat si sa treaca mai ales pe la casa parinteasca, oriunde va fi depus. Ne-au dat lacrimile tuturor si atunci am constientizat pentru prima data de ce este atat de important ca fiecare sa fie ingropat acolo unde ii sunt radacinile. El, barbatul de la Viena, plecat din tara in regimul trecut, se spune ca venea de Craciun cu pachetele pentru toti copiii de la biserica, iar revenirea lui in satul natal reprezenta o sarbatoare. Avea saci plini de jucarii, ciocolata si cutii cu bomboane ca un adevarat Mos Craciun.
Merita el lasat intr-o tara straina, cand tot timpul a simtit si simte romaneste?
Toti cei care aveti oameni dragi si apropiati plecati din tara, sa stiti ca ar fi un pacat de moarte sa-i abandonati acolo, cand ei nu mai pot veni singuri. Nu este cazul sa va duceti cu masina personala, sa nu stiti de unde incepeti cu intocmirea dosarului, sa transportati sicriele pe masina, fiindca exista firme care ofera servicii de repatriere la cel mai accesibil pret repatriere decedati.
Repatriere-Romania ofera servicii premium la preturi oneste si oricat de mult v-ar costa, este imperios necesar sa va aduceti mortul acasa, sa-si poata dormi linistiti somnul de veci! Sunt sigura ca omul acela minunat de la Viena, care rasfata copiii in tinerete si ia la masa lui toti romanii veniti din satul de pe malurile Dunarii care viziteaza Targul de Craciun de la Viena si-ar comanda in avans servicii de repatriere sa fie sigur ca va avea asigurat un loc in cimitirul din sat.


Dar tu, cel care ai un instrainat departe de tara, ce ai de facut sa-l aduci pentru ultima oara acasa?
-Intri pe site-ul firmei care conduce in topul repatrierilor din tarile europene cu destinatia Romania.
-completezi formularul pentru a solicita o oferta de pret.Este imposibil sa se afiseze costurile pe site, fiindca serviciile sunt personalizate in functie de dorintele familiei si de distanta dintre cele doua localitatii: cea in care a avut loc decesul si acel acasa binecuvantat. In plus, apartinatorii pot alege un anumit tip de masina, un model de sicriu din lemn masiv, fiindca sicriul din plumb este standard, anumite haine si aranjare faciala pentru restaurarea imaginii, chiar daca mortul vine sigilat.
Am cerut din curiozitate oferte de pret de la Roma, in diferite orase din Moldova sau Transilvania, iar preturile s-au oprit la 2 500 de euro si mi s-au parut mai mult decat modice raportate la serviciile si produsele incluse:
-transport cu masini dotate
-asigurarea trusoului mortului, incluzandu-se aici si sicriul de lemn si de zinc
-punerea la punct a dosarului de repatriere
-toaleta decedatului.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord