Samsung Galaxy S9 ajunge si la noi!

Samsung Galaxy S9 ajunge si la noi!


25 februarie este data in care noua vedeta a telefoanelor de la Samsung va fi lansata la un eveniment de la Barcelona. La cateva zile dupa lansare, vor veni si precomenzile. Se preconizeaza data de 1 martie. Pentru cei ce nu vor putea sa asiste la lansarea din capitala Cataloniei, avem o veste buna. Pe 6 martie, conform ultimelor informatii, Samsung Galaxy S9 va ajunge si in Romania. Chiar daca data inca nu este precisa, stati linistiti. Martie nu se va termina fara sa aduca mult asteptatul telefon pe plaiuri mioritice.

Ce surprize va aduce Samsung Galaxy S9?

In primul rand, o camera foto mult mai buna. Ecranul infinity le va surclasa pe toate de pana acum. Inovatia vine din faptul ca, pentru prima data, veti avea preinstalat Android Oreo, cea mai noua versiune a sistemului de operare Android. Speram ca zvonurile sa fie adevarate si sa avem un nou tip de autentificare biometrica similara cu cea oferita de iPhone X. O alta surpriza pe care speram sa ne-o aduca S9 ar fi 3D Emoji care, desi este tot copiata de la iPhone X, va fi apreciata de tineri. Te imita prin preluarea expresiilor si a vocii.

Este probabil sa puteti gasi noul Galaxy S9 in oferta celor de la Orange deoarece operatorul de telefonie mobila a contribuit, intr-o oarecare masura, la aceasta lansare. Ce stim cu siguranta, din teaserul disponibil, este ca S9 va avea o camera foto cu stabilizare optica.

Cat despre partea audio, se pare ca cei de la Samsung vor implementa nou sistem Dolby Surround, produs de AKG, ce va intra in componenta noului smartphone.

In asteptarea evenimentului din Romania, speram doar ca Samsung Galaxy S9 se va ridica la asteptarile celor care doresc sa il achizitioneze.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord