Review NAS Synology DS216play si camera IP TP-Link NC250

Review NAS Synology DS216play si camera IP TP-Link NC250


Un HDD de reatea, prescurtat NAS(Network Attached Storage) este un dispozitiv de stocare perfect pentru orice retea interna e calculatoare, avand mari capacitati de citire, copiere si scriere. Modelul prezentat, Synology DS12play este echipat cu un procesor Dual-Core de 1,5GHz, fiind capabil sa obtina viteze de citire de peste 112MB/sec si viteze de scriere de peste 101MB/sec, cu 37% mai mare decat modelul anterior, atunci cand este folosit in combinatie cu un sistem Windows.

Synology DS216play prezinta, in partea din spate, doua porturi USB 3.0 si un lacas pentru cablul de retea, precum si mufa pentru cablul de alimentare. La porturile USB putem astfel conecta alte unitati de stocare, externe, iar vitezele de copiere si citire vor ramane la fel de rapide. USB-ul 3.0, commparativ cu USB-ul 2.0 faciliteaza copierea si scrierea, chiar si intre doua unitati de stocare externe, iar consumul de energie va fi mai mic.

Sistemul NAS are un design si o constructie compacte, avand dimensiuni relativ mici, dar destul spatiu pentru a putea instala doua Hard Disk-uri, HDD sau SSD. Instalarea acestora este foarte usoara si poate fi relizata de oricine.

In ceea ce priveste transferul de date de la un calculator la altul acesta poate fi realizat foarte usor de pe internet, doar accesand o adresa securizata cu ajutorul aplicatiei QuickConnect. Aici viteza de copiere tine si viteza internetului pe care il folosim, dar si aici, avem ajutor din partea dispozitivului NAS.

Tot in acest videoclip am prezentat si camerele video wireless IP TP-Link NC250, perfecte pentru a le conecta la un smartphone sau un PC. Acestea pot fi instalate oriunde in casa si pot transmite nonstop sau pe anumite perioade de timp, iar noi putem vedea ce se intampla in timp real, cat timp avem acces la internet. Camera are o rezolutie HD 720p si dispune de modul Night Vision asa ca imaginile si filmarile sunt foarte clare si detaliate, atat ziua cat si noaptea. Printre aplicatiile cele mai folositoare ale acestei camere se numara optiunea de notificare prin E-mail atunci cand in raza sa vizuala detecteaza miscare sau sunet, astfel ca putem vedea ce se intampla in locatia dorita.

Cu o viteza de 300Mbps este cu adevarat un gadget modern si rapid, perfect pentru sistem casnic de supraveghere, iar dimensiunile si designul o fac perfecta pentru a putea fi plasata oriunde, chiar si intr-un loc in care nu poate fi vizibila dar de unde noi putem vedea totul.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord