Prezentare laptop gaming Acer Nitro 5

Prezentare laptop gaming Acer Nitro 5


Nitro 5 este un model de laptop oferit de cei de la Acer, special creat pentru gaming. Ne putem da usor seama de acest lucru dupa designul sau dar si dupa configuratia hardware, daca vrem sa aruncam o privire mai atenta asupra acestuia. Asta am facut si eu in acest review, pentru a va oferi mai multe informatii despre modelul Nitro 5 si variantele de configuratie pe care le puteti alege pentru acesta.

Sa incepem asadar cu dotarile hardware. Putem gasi modelul Nitro 5 cu 4 variante de placi video: nVidia GeForce MX150, GeForce GTX 1050, GeForce 1050Ti sau AMD Radeor RX550 precum si variante cu procesoare Intel (i5 sau i7) sau AMD (A12 sau FX).  Modelul pe care l-am primit in teste are un procesor Intel i7, o placa video nVidia GTX1050, memorie RAM de 32Gb precum si 2 hard disk-uri, un SSD de 512Gb si un HDD de 1Tb. Avand la dispozitie un astfel de set-up, gaming-ul a fost cu adevarat o experienta placuta. Am testat cateva jocuri video pentru a va arata cum se comporta Nitro 5.

Hard disk-ul SSD faciliteaza fluxul de informatie, fapt care face ca jocurile video dar si aplicatiile sa ruleze mult mai rapid. Iar o capacitate de 512Gb este indeajuns pentru a stoca o multime de jocuri video si fisiere.

Asadar, revenind la jocurile video, Nitro 5 este capabil sa ruleze cele mai noi aparitii de pe piata, ecranul acestuia oferindu-ne o grafica impresionanta si o experienta de gaming lipsita de lag. Totodata, calitatea sunetului este foarte buna, oferita de cele doua difuzoare laterale care folosesc tehnologiile Dolby Audio Premium si Acer TrueHarmony. Nu doar ca putem obtine un volum ridicat, dar si foarte clar. Un lucru foarte important la un laptop de gaming este si ventilatia, incalzirea foarte mare a componentelor scazand performantele. Nitro 5 dispune de tehnologia Core Plus prin care utilizatorii pot controla manual procesul de racire.

Iar pentru ca vorbim de gaming, cel mai importan este comportamentul in mediul online, in cadrul unui joc MMO, multi playeri folosind programe de inregistrare si de convorbire cu alti playeri. Astfel, camera cu care este dotat Nitro 5 are o rezolutie HD pentru a oferi o calitate buna a imaginii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord