Prezentare imprimanta multifunctionala Xerox VersaLink B405

Prezentare imprimanta multifunctionala Xerox VersaLink B405


VersaLink B405 este o imprimanta multifunctionala de la Xerox cu ajutorul careia orice afacere va deveni mai usoara si mai profesionala. Am primit-o in teste pentru cateva saptamani si am avut sansa sa vad cum se descurca in diferite situatii. Este o imprimanta heavy duty, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata in institutii si companii unde se lucreaza cu multe documente, fiind capabila sa proceseze o cantitate mare de informatii intr-un timp scurt, adica sa putem xeroxa cat mai multe documente intr-un timp cat mai scurt.

VersaLink B405 ne pune la dispozitie numeroase optiuni de utilizare. Putem xeroxa documente, le putem scana sau trimite prin fax. Dispune atat de conectivitate prin cablu cat si prin wireless. Ne putem accesa e-mailul direct de pe aceasta, daca este conectata la reteaua de internet. Prin intermediul panoului de control putem seta majoritatea parametrilor de lucru ai acestui dispozitiv, de la viteza de copiere si scanare pana la dimensiunile hartiei si modul de lucru.

Interfata panoului de control este foarte simpla, fiind impartita in mai multe meniuri, de la setarile generale ale imprimantei pana la setarile tavilor de hartie si setarile de conectivitate: la retea, la un alt dispozitiv, la o adresa de e-mail. Fiind produsa de brandul Xerox, unul dintre liderii mondiali ai industriei de copiatoare, nu mai este nevoie sa spunem cat de performanta este VersaLink B405.

Dispozitivul are doua tavi pentru hartie, una manuala, cu o capacitate de 150 de coli si una automata cu o capacitate de 550 de coli precum si un alimentator automat de documente pentru scanner, cu o capacitate de 60 de coli.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord