Prezentare casti Avantree Clari Air

Prezentare casti Avantree Clari Air


Castile wireless Clari Air de la Avantree reprezinta un dispozitiv audio de calitate superioara oferite la un pret foarte accesibil in magazinul online Avantree. Acestea sunt o pereche de casti in-ear care ne ofera o calitate buna a sunetului, fie ca ascultam muzica, fie ca efectual un apel telefonic.

Putem utiliza setul de casti Clari Air atunci cand ne antrenam, cand alergam, cand mergem cu bicileta, cand mergem la sala sau chiar si atunci cand lucram, penru ca, asa cum am mentionat, ne ofera o calitate buna a sunetului si in cadrul unei convorbiri telefonice. Greutatea foarte mica, materialul care nu ne va afecta la atingere si designul bine gandit ne permit sa le purtam ore in sir fara probleme.

Butoanele de control sunt amplasate in partea castii drepte, insa, pentru a egala, si in partea stanga avem acceasi forma a castilor. Avem la dispozitie 3 butoane, pentru marirea volumului, pentru micsorarea volumului si butonul pentru a opri si a porni castile.

Bateria are o durata de viata de pana la 5 ore dupa care este necesara o incarcare. Aceasta poate dura intre o ora si doua ore dupa care ne putem bucura din nou de experienta deosebita oferita de acestea.

In cutia produsului gasim, pe langa setul de casti si un scurt manual de utilizare si o husa in care putem tine castile si in care gasim cablul de incarcare si mai multe rezerve, care prin inlocuire, ne pot oferi un anumit tip de sunet, mai mult sau mai putin intens.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord