Portofele accesibile

Portofele accesibile


Te-ai gandit vreodata ca nu esti tu de vina pentru faptul ca nu ai bani in portofel?

Ai observat in ultima vreme ca in portofelul tau exista gauri imense si nu doar la figurat? Ti s-a intamplat sa ajungi intr-o locatie mai selecta si sa spui “Oare cati bani mai am” sau “Nu vreau sa scot portofelul pentru ca am putini bani si ma fac de ras”? Stai linistit, nu esti singurul, ni se intampla tuturor, toti avem zile bune si zile rele, acum depinde de tine sa faci o schimbare in ceea ce priveste venitul tau, si modul de a pastra banii in siguranta. Nu, nu te sfatuiesc sa iti deschizi un cont in banca, sfatul meu este acela ca a venit momentul sa iti cumperi si tu niste portofele piele, Da, un portofel de piele curat si modern iti poate schimba radical aspectul in momentul in care il scoti din buzunar indiferent de cati bani ai in el.

Ai observat foarte multe persoane cu bani multi si cu un portofel foarte uzat, ai vazut cu proprii tai ochi ce inestetic si dezgustator arata.

Poate ca nu iti va creste venitul substantial, dar vei avea o altfel de prestanta in momentul in care o sa fie plin, si nu doar de hartii.

De asemenea, un portofel reprezinta si un cadou special, atat pentru el cat si pentru ea, dar nu uita ca un portofel nu se da niciodata gol, incearca sa mai lasi de la tine si sa pui acolo o mica atentie indiferent de suma.

Pentru el iti propun un portofel din piele, de cea mai buna calitate, avand suficient loc sa-si bage toate hartiile, la bacnote ma refer.

Pentru ea, hmm….stiu ceva care o sa se potriveasca de minune cu geanta ei rosie si scumpa, acest portofel devine un artificiu pentru garderoba ei

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord