NOI MAGAZINE PROFI LA BOTOSANI, SCARISOARA SI TIMISOARA

NOI MAGAZINE PROFI LA BOTOSANI, SCARISOARA SI TIMISOARA


Timisoara, 8 februarie 2018: Reteaua PROFI se mareste de astazi cu alte trei magazine inaugurate la Botosani, Scarisoara si Timisoara.

Unitatea in format City din Botosani se afla pe str. Primaverii, nr. 35, si se intinde pe o suprafata totala de 267 mp, a carei sala de vanzari masoara 195 mp.

In acelasi format se gaseste si magazinul deschis azi la Timisoara, pe B-dul Take Ionescu, nr. 2. Acesta are o suprafata totala de 168 mp, cu o suprafata de vanzari de 93 mp.

Cel din Scarisoara, judetul Olt, a fost inaugurat in format Loco pe str. Romanati, nr. 71, si este amplasat pe o suprafata totala de 300 mp, din care sala de vanzari ocupa 205 mp.

Cu magazine prezente in 385 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord