Mouse gaming TRUST Heron GXT 170 – review

Mouse gaming TRUST Heron GXT 170 – reviewMouse-ul TRUST GXT 170 Heron are un design simetric foarte reusit, are 6 butoane si led-uri care pot fi configurate dupa dorinta utilizatorului.
In cutie gasim un cablu USB si un mic ghid de utilizare. Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre mouse-ul TRUST GXT 170 Heron pot descarca manualul de instructiuni de pe site-ul TRUST. Cablul are o lungime de 180 cm si un conector USB 2.0.

Sistemul RGB afiseaza 16 milioane de culori, la fel ca si ecranele smartphone-urilor de ultima generatie, iar senzorul este unul excelent, de 7000 DPI. Iluminarea este realizata prin componente de plastic semi-transparente, iar pe margini dispune de o dunga iluminata RGB neintrerupta.

Rotita de scroll din mijloc este acoperita de un plastic moale cu dungi orizontale pentru o mai buna aderenta.
Odata conectat la laptop, ledurile se ilumineaza. Putem alege mai multe efecte, printre care si “val de curcubeu”, perfect pentru iubitorii de gaming.

Mouse-ul are o memorie incorporata de 75 MB. Mouse-ul dispune de picioruse de alunecare fine, cu frecare redusa, iar pentru o manevrare imbunatatita, are un strat superior de cauciuc. Gamerii au la indemana software avansat pentru programarea butoanelor si a ledurilor.
In concluzie, Trust GXT 170 Heron este un mouse de gaming de o calitate superioara, cu un pret accesibil (costa aproximativ 120 lei) si un design reusit.

+ There are no comments

Add yours