Mouse gaming TRUST Heron GXT 170 – review

Mouse gaming TRUST Heron GXT 170 – review



Mouse-ul TRUST GXT 170 Heron are un design simetric foarte reusit, are 6 butoane si led-uri care pot fi configurate dupa dorinta utilizatorului.
In cutie gasim un cablu USB si un mic ghid de utilizare. Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre mouse-ul TRUST GXT 170 Heron pot descarca manualul de instructiuni de pe site-ul TRUST. Cablul are o lungime de 180 cm si un conector USB 2.0.

Sistemul RGB afiseaza 16 milioane de culori, la fel ca si ecranele smartphone-urilor de ultima generatie, iar senzorul este unul excelent, de 7000 DPI. Iluminarea este realizata prin componente de plastic semi-transparente, iar pe margini dispune de o dunga iluminata RGB neintrerupta.

Rotita de scroll din mijloc este acoperita de un plastic moale cu dungi orizontale pentru o mai buna aderenta.
Odata conectat la laptop, ledurile se ilumineaza. Putem alege mai multe efecte, printre care si “val de curcubeu”, perfect pentru iubitorii de gaming.

Mouse-ul are o memorie incorporata de 75 MB. Mouse-ul dispune de picioruse de alunecare fine, cu frecare redusa, iar pentru o manevrare imbunatatita, are un strat superior de cauciuc. Gamerii au la indemana software avansat pentru programarea butoanelor si a ledurilor.
In concluzie, Trust GXT 170 Heron este un mouse de gaming de o calitate superioara, cu un pret accesibil (costa aproximativ 120 lei) si un design reusit.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord