Lapte praf Topfer pentru cea mai de pret comoara

Lapte praf Topfer pentru cea mai de pret comoara


Venirea pe lumea a unui copil reprezinta o bucurie imensa, un motiv de fericire pentru parinti, dar si pentru restul familiei. Din acea clipa se schimb totul. Beblusul este centrul universului si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a-i oferi protectie, grija si tot ce este mai bun. Micul membru al familiei devine, pentru totdeauna, cea mai de pret comoara. Esential pentru dezvoltarea unui bebe este laptele. Pana la 6 luni, atunci cand in mod normal se incepe diversificarea alimentatiei, laptele este sursa de hrana, insa tine, mai ales in primele luni de viata, si loc de apa. Ideal ar fi sa hranim natural bebelusul, la san. Dar, exista factori care ne impiedica sa facem acest lucru cum ar fi anumite probleme de sanatate ale mamei, sau faptul ca bebele nu se satura cu laptele primit si acesta trebuie completat cu formula, sau, pur si simplu, mamei ii dispare brusc lactatia.

Pe piata din Romania au aparut in ultimii ani foarte multe marci de lapte praf insa, nu toate sunt recomandate. De fiecare data trebuie sa tinem cont de sfatul medicului neonatolog sau pediatru. In plus, este bine, daca incepem cu o formula, sa continuam cu ea pana la intarcarea copilului mic. Mare atentie! Marca de lapte praf pe care o dam sugarului se schimba doar daca este cazul si bebe nu suporta o anumita formula, bineinteles acesta fiind un proces care se va face tot cu acordul medicului.

Daca sunteti la inceputul vietii de parinte, va recomandam cu drag lapte praf Topfer. Inca de la nastere, puteti hrani sugarul cu aceasta formula Bio, creata de specialistii germani de la Topfer. Aceast marca se gaseste pe piata de mai bine de 100 de ani, fiind testata de cercetatori de-a lungul timpului si a primit numeroase etichete de calitate. Cu o astfel de experienta in spate, puteti avea garantia unui produs de calitate superioara. De fapt, Topfer este cel mai vandut lapte praf la ora actuala. Pentru sugari, este recomandata formula de Lapte Topfer Lactana Pre, conceputa pentru a fi consumata inca de la nastere ca masa intreaga sau de completare. Consistenta acestuia este foarte apropiata de cea a laptelui matern. In compozitia sa gasim absolut tot ce ii trebuie unui bebe pentru o dezvoltare normala si armonioasa. In plus, cei de la Topfer au imbunatatit aceasta formula cu Probiotice Probifido ce actioneaza ca niste antibiotice naturale ce opresc procesul de dezvoltare al bacteriilor care dauneaza organismului sugarului. Astfel, sistemul imunitar al celui mic va fi protejat. De asemenea, laptele praf Topfer are un singur carbohidrat in compozitie, si anume lactoza.

Il puteti achizitiona, la cel mai mic pret de pe piata, de pe site-ul bebelusultau.ro. De asemenea, gasiti o gama variata de produse pentru cei mici, incepand de la sugari pana la copilul de 3 ani. Oricine doreste sa ii ofere copilului cel mai bun lapte praf de pe piata, se poate informa pe site-ul amintit mai sus, dar va gasi si alte informatii pe site-uri de specialitate despre cat de bun este acest produs, dar si despre importanta folosirii unei formule perfecte pentru hrana bebelusului.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord