Dormitorul, spatiul destinat odihnei

Dormitorul, spatiul destinat odihnei


Dormitorul este locul calm si minuat in care iti vei incarca mereu bateriile dupa o zi grea de munca.Creaza-ti dormitorul in functie de starea ta de spirit, incearca culorile calde si blande care te vor face sa te simti mult mai linistit si fericit.
Cand vine vorba despre mobila dormitor trebuie sa acorzi foarte multa atentie spatiului destinat acesteia si modului in care vrei sa o asezi.
Nu cumpara foarte multa mobila, nu vrei ca si camera ta sa fie foarte incarcata, iar atunci cand ai nevoie de spatiu sa nu te poti desfasura.Camera ta trebuie sa fie foarte bine organizata si aerisita.Cauta sa lasi loc liber razelor de soare care sa fie prezente in camera ta pe parcursul zilei.

O camera intunecata provoaca o stare de somnolenta si de stres.Pastreaza in camera ta diferite flori care iti vor curata si purifica aerul in permanenta.
Decoreaza-ti camera cu tot felul de elemente care te reprezinta, incearca posterele pe stilul vechi, sau diferite ornamente care te vor face sa te simti in largul tau. Cand vine vorba despre pat, poti alege diferite modele, de la unul mare si somtuos, pana la clasicul pat simplu.Am observat din ce in ce mai mult ca majoritatea adolescentilor prefera sa puna salteaua direct pe podea.Acest lucru este daunator pentru saltea deoarece cu trecerea timpului aceasta se va deteliora iar in momentul in care vrei sa o intorci vei sesiza ca partea care a fost asezata mai mult timp pe jos nu o sa mai poata fi folosita.

Camera ta trebuie sa fie un spectacol, locul unde imaginatia ta este libera sa faca ceea ce vrea.Scaunele si obiectele mici de decor vor reprezenta si acestea o piesa foarte importanta in aspectul camerei tale.

Sper ca ti-am oferit niste sfaturi care te pot ajuta in alegerea pieselor de decor si nu numai.Nu uita, camera ta iti reprezinta caracterul si modul in care iti place sa petreci timpul.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord