Credit online disponibil tuturor persoanelor majore

Credit online disponibil tuturor persoanelor majore


Pentru mine, istoricul personal al creditarilor este trist, foarte trist. Imi amintesc cum m-am dus cu  mari emotii la banca, mai intai pentru mine, sa-mi pot plati taxele de scolarizare, apoi pentru sora mea.

Cred ca atitudinea mea timida i-a determinat sa-mi adreseze intrebari incomode de tipul: ”Aveti proprietati pe numele dumneavoastra? Sunteti casatorita sa aveti doua salarii la dispozitie?

Sunteti insolvabila, dar doriti imprumut???” Evident ca nu mi-au acordat imprumutul, desi mi-au oprit taxa de analiza a dosarului de credit si am plecat de la ei cu 100 de lei mai saraca (bani pe care i-am imprumutat si a trebuit sa-i returnez) fiindca atunci, din pacate, nu exista credit online.

Sa va mai povestesc amaraciunea drumurilor zadarnice intre banca si locul de munca? Mereu greseau ceva la adeverinta de salariat, iar ciudat era faptul ca, desi reprezentantii bancii hotarasera sa nu-mi dea imprumutul, pe drum tot ma purtau.

De ce nu a fost si atunci imprumut rapid online fiindca as fi fost scutita de toate umilintele? Sa completezi cererea de acasa, sa o trimiti in cateva secunde si sa ti se raspunda dupa 2 ore! Sa nu ti se puna nicio intrebare, sa nu te deplasezi la sediul vreunei banci! Ai fi crezut vreodata ca vine banca la tine? Este ca si cum ar fi venit muntele la Mahomed!

Stii nimeni nu se duce la banca din prorprie initiativa, ci este impins de la spate de nevoie. Teama rezulta din dobanzile care au explodat si din faptul ca regulile contractului au fost schimbate din mers.

Imprumuturi nebancare ne scutesc de stresul pe care-l implica perspectiva de a te trezi indatorat pe viata. Asta pentru ca tu setezi totul din aplicatii: suma imprumutata, termenul de rambursare, valoarea ratelor, in functie de veniturile pe care le ai.

Acest sistem performant de creditare este singurul capabil sa ofere credit pana la salariu dandu-ti mana de ajutor financiar de care ai nevoie ca sa supravietuiesti.

Imi pare bine ca traiesc acum si ca pot sa obtin un imprumut de cate ori am nevoie de bani. Drumurile la banca si umilintele au disparut, banii sunt pusi in cont la cel mult o zi dupa raspunsul favorabil primit la cererea de creditare.

Aici si acum nimeni nu este refuzat, toti oamenii primesc ajutor financiar.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord