Concurs: Hair-Transplant-Turkey.org ofera 3 premii a cate 50 Euro cash!

Concurs: Hair-Transplant-Turkey.org ofera 3 premii a cate 50 Euro cash!


Vrei sa castigi unul dintre cele trei premii constand in cate 50 Euro cash? Hair-Transplant-Turkey.org iti ofera aceasta sansa.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi urmatorii pasi:

  1. Sa dai share in mod public acestei postari de pe Facebook.
    In postarea ta trebuie obligatoriu sa mentionezi linkul http://www.hair-transplant-turkey.org/ si hashtag-ul: #hairtransplantinturkey
  2. Completeaza formularul de inscriere in concurs disponibil pe http://www.hair-transplant-turkey.org/. (va rog sa dati scroll pana la rubrica Hair-Transplant-Turkey.org offers 3 prizes of €50 each!)

Termenii si conditiile concursului:

  1. Concursul se defasoara pana pe data de 20.02.2018. Cei 3 castigatori vor fi stabiliti pe 21.02.2018 prin random.org si vor fi anuntati pe pagina de Facebook a partenerilor mei, Hair-Tranplant-Turkey.org: https://www.facebook.com/Hair-Transplant-in-Turkey-534294873419496/.
  2. Pentru a participa la concurs, trebuie sa respectati cele doua conditii scrise mai sus.
  3. Va rugam sa completati formularul de inscriere in concurs disponibil aici (http://www.hair-transplant-turkey.org/) cu datele personale reale, astfel incat sa puteti intra in posesia premiului.
  4. Premiul va fi trimis fie prin Paypal, fie prin transfer bancar.

Iata mai multe detalii despre Hair-Transplant-Turkey.org: pe acest site veti putea gasi extrem de multe informatii despre transplantul de par in Turcia, in special despre tehnica Follicular Unit Extraction, o procedura moderna care ofera rezultate foarte bune.  Se stie ca astfel de proceduri medicale sunt din ce in ce mai cautate, in special de barbatii care se confrunta cu asemenea probleme. Turcia a deventit un fel de Taram al Fagaduintei pentru cei cu probleme legate de caderea parului. Pentru a trece printr-o astfel de procedura, trebuie sa fii bine informat si sa gasesti specialistii potriviti. Astfel, website-ul Hair-Transplant-Turkey.org iti este alaturi pentru a te pregati si a te sustine pentru o astfel de experienta. De asemenea, site-ul va ofera informatii legate de clinica cu acelasi nume aflata in Istanbul, o unitate unde isi desfasoara activitatea cei mai buni specialisti in domeniu, cu o reputatie si o experienta de neegalat. Clinica iti ofera reusita garantata. Pacientii lor vin din toate colturile lumii, cu multa incredere deoarece Hair Transplant Turkey ofera siguranta si profesionalism.

Nu trebuie sa neglijati aceasta problema. Se stie ca la nivel mondial din ce in ce mai multi barbati sufera de calvitie. Principala cauza este stresul, dar si alti factori precum alimentatia nesanatoasa, tutunul, lipsa unor anumite vitamine din organism sau, pur si simplu, cauza ereditara. Daca unii barbati nu isi fac probleme pentru felul in care arata, majoritatea insa se preocupa foarte mult de aspectul lor. Pe langa semnalarea unor disfunctionalitati in organismul nostru, caderea parului aduce cu sine depresie si respect scazut pentru propria persoana. De aceea, Hair Transplant Turkey vine in ajutor cu cele mai noi metode in rezolvarea acestui aspect neplacut cu scopul de a oferi imaginea pe care fiecare pacient si-o doreste.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord