Ce locuinta sa iti alegi in Bucuresti

Ce locuinta sa iti alegi in Bucuresti


 

Cine nu ar vrea sa traiasca in Bucuresti. Si nu neaparat zilnic, si doar pentru munca, in timpul saptamanii, dupa care ne putem petrece weekend-ul la tara sau in alta parte. Insa doar gandul la posibilitatea de a putea locui in capitala, de a avea propria locuinta, este incantator.

Aici avem cele mai multe oportunitati, cele mai importante locuri de vizitat si de petrecut timpul liber intr-un spatiu urban. Pentru o persoana singura o garsoniera ar fi de ajuns, fiind un bun inceput. La preturi accesibile gasim numeroase garsoniere de vanzare Bucuresti cu dotari moderne in care ne putem petrece viata de zi cu zi fara griji.

Una dintre zonele preferabile de locuit este Berceni, situata in Sectorul 4. Aceasta zona este situata destul de departe de centrul orasului, ceea ce inseamna ca aici nu mai avem parte de toata aglomeratia urbana de zi cu zi, este o zona mai linistita.

In apropiere gasim Parcul Natural Vacaresti si Parcul Tineretului. In ceea ce priveste conditiile de locuit, avem la dispozitie multe apartamente Berceni care au avut fosti proprietari sau noi, care isi asteapta locatarii.

Pentru cei care vor ceva si mai izolat, dar totusi la 2 pasi de Bucuresti, exista zona Popesti-Leordeni unde gasim in mare parte case de vanzare. Este definita ca un oras satelit al capitalei, fiind practic in continuarea acesteia, parte a sectorului 4.

Nu exista nici multe locuri de interes in acest oras, insa, faptul ca este chiar izolat de aglomeratie si de zgomotul de zi cu zi este un plus. Este o zona mai deschisa, pentru ca asa cum am spun, aici predomina casele, tocmai din aceasta cauza gasim mai multe case in Popesti Leordeni de vanzare decat apartamente sau garsoniere.

Toate optiunile de mai sus sunt valabile atat pentru cei care vor fie o locuinta noua fie una deja locuita anterior. Insa exista posiblitati si pentru cei care vor cea nou. In Bucuresti exista numeroase apartamente noi de vanzare, cu 2 camere sau cu 3 camere, in toata zonele centrale si de margine, fiind de regula parte a anumitor zone rezidentiale.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord