BMan.ro face primul milion de euro, la doi ani de la lansare

BMan.ro face primul milion de euro, la doi ani de la lansare


  • Cifra de afaceri BMan.ro a crescut în 2017 cu 110% față de anul precedent
  • Cele mai mari vânzări s-au înregistrat pe categoriile de cămăși, sacouri și pantofi
  • Gama de produse BMan.ro a ajuns la 47.000 de produse în 2017

București, 28 februarie – BMan, singurul magazin online de modă masculină care oferă produse vestimentare pe măsura bărbaților din România, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de un milion de euro, cu 110% mai mult față de anul anterior.

Creșterea business-ului BMan s-a datorat investițiilor în noile categorii de produse, în dezvoltarea serviciului de customer care, dar și în campaniile punctuale de marketing.

„În 2017 am avut o retenție foarte bună. Ne-am fidelizat clienții prin campanii speciale, am avut sesiuni multiple de discount-uri și ne-am diversificat gama de produse, prin lansarea colecțiilor de toamnă-iarnă și primăvară-vară. Principalul atuu de care dispunem este cu siguranță atenția pe care o oferim clientului. Ne dorim să avem mereu clienți mulțumiți care pot avea încredere că produsele comandate de pe BMan.ro sunt conforme cu realitatea și mai mult decât, că sunt făcute pe măsurile fiecărui client în parte. Din aceast motiv, doar 9% dintre clienții noștri returnează produsele comandate”, a declarat Vlad Tofan, CEO BMan.ro

Magazinul online românesc de modă masculină a înregistrat cele mai mari vânzări în perioadele aprilie-mai și noiembrie-decembrie. În total, BMan.ro a ajuns la finalul anului 2017 la 47.000 de produse, cămășile reprezentând 22% din totalul vânzărilor, sacourile 18%, iar pantofii 15%.

„Produsele noastre au un design unic și mai mult decât atât oferim cumpărătorilor de fashion masculin cel mai bun raport calitate-preț. Ne inspirăm din colecțiile marilor case de modă europene și aducem publicului din România un vibe colorat cu fiecare ținută pe care o propunem bărbaților. Acest lucru ne-a propulsat în topul preferințelor românilor în materie de fashion masculin”, a adăugat Vlad Tofan.

Pentru 2018, reprezentanții BMan preconizează o creștere a cifrei de afaceri cu minimum 20%, iar în planurile de business se numără deschiderea unui showroom BMan în București, crearea unui croitor virtual pentru clienții din România și diversificarea categoriilor de produse în funcție de stilul vestimentar al bărbaților: casual, smart-casual, business, elegant și urban.

Despre BMan

Magazinul online BMan s-a lansat în urmă cu doi ani pe piața din România din dorința de a le oferi bărbaților un reper în materie de modă masculină. Business-ul online este rezultatul unui magazin de haine bărbătești din Huși, județul Vaslui. Cifra de afaceri înregistrată de BMan în 2016, la un an de la lansare, a fost de 480.000 de euro, iar investiția în proiectul online a fost de 80.000 de euro. Momentan, din echipa BMan fac parte aproximativ 30 de persoane.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.bman.ro

1 comment

Add yours
  1. 1
    Denisa

    Eu am dat de magazinul acesta intr-un review pe un blog. Imediat l-am trimis la fratele si la iubitul meu. Nu stiam insa ca din Vaslui a pornit toata treaba asta. Stilul lor mi se pare cel mai mare atu si sunt sigura ca magazinul va continua sa creasca in popularitate.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord