TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI EDITIA a III- a se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 la Craiova.

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI EDITIA a III- a se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 la Craiova.


Targul de Turism al Olteniei editia a III-a se apropie cu pasi repezi. Evenimentul se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.
Interesul expozantilor a crescut de la o editie la alta asa cum ne-au marturisit organizatorii, in momentul de fata gradul de ocupare a spatiului expozitional dedicat acestui eveniment este de 65 % .
Si-au anuntat intentia de a participa un numar de peste 100 de firme expozante si peste 600 de firme vizitatoare din domeniile: turism, hoteluri si pensiuni, restaurante, baruri si cafenele, firme de catering, companii de transport auto si feroviar, companii aeriene, asociatii de turism, companii de asigurari.
Concomitent cu ediţia a III-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ed. II – expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificatie si cofetarie.
Vizitatorii vor descoperi oferte early-booking, last minute, pachete turistice pentru litoralul românesc dar si pentru strainatate.
Se estimeaza un numar de 7000 de vizitatori, in crestere cu peste 30 % fata de editia anterioare.

Noutatea anului 2018 este charter-ul catre Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcã Atlas Global cu o aeronavã Airbus 320. Agentiile de turism care vor fi prezente la targ au anuntat oferte speciale pe perioada targului pentru aceasta destinatie.
Nu vor lipsi prezentări de locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

Horeca Expo Oltenia ed a II-a ce se desfasoara alaturi de Targul de Turism se defineste ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante si baruri.
Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.
Noutatea acestei editii este includerea unei sectiuni noi dedicate producatorilor din segmentul panificatie, patiserie si cofetarie.
Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (în cele cinci judeţe ale Olteniei, dar şi judeţele Argeş şi Caraş Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi on-line, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newslettere, comunicate de presă, menite să atragă un număr de peste 7.000 de vizitatori.

Un foarte bun instrument de promovare pentru companiile expozante este Catalogul târgului (conţine prezentarea tuturor companiilor expozante în cadrul târgului şi alte companii care doresc să se promoveze în acest catalog). Redactat în format A5, catalogul va fi distribuit în cadrul târgului şi în afara lui. Tirajul va fi de 1.500 de exemplare.
Urmand exemplul editiei anterioare, organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor în zilele de sâmbătă şi duminică transport tur – retur, gratuit, din cele mai indepartate zone ale orasului până la locul de desfăşurare a evenimentului.
Intrarea vizitatorilor va fi libera!
Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România -„Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.
Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Judeţene Dolj, Gorj, Vâlcea si Mehedinti.

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Succesul unei afaceri este dependent de promovare
9 – 11 martie 2018
Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26
Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord