Sugestii de vacante pentru noul an

Sugestii de vacante pentru noul an


Seara de Revelion 2018 este un eveniment fastuos ce merita petrecut alaturi de cei dragi intr-o destinatie spectaculoasa. Dubai se mandreste cu o multime de circuite turistice minunate doar perfecte pentru a intra in noul an. Asadar, fie ca vrei sa petreci Revelionul 2018 intr-o statiune de vis, noi iti expunem cateva destinatii din categoria oferte dubai perfecte pentru o vacanta unica de revelion.

Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite, orasul este pozitionat direct in Desertul Arabiei.

Principala activitate desfasurate pe suprafata orasului Dubai este turismul, acesta ofera vizitatorilor nenimarate activitati si locatii luxoase demne de a fi vizitate.  Cel mai frumos si mai curat oras din Orientul Mijlociu este considerat a fi orasul Dubai.

Viata de noapte din acest oras s-a imbunatatit dramatic odata cu trecerea anilor, proprietarii au deschis in ultimii sapte ani baruri si restaurante in hoteluri cu o varietate de specifice internationale.

Sunt o multitudine de circuite turistice demne de vizitat pe meleagurile pline de desert ale Emiratelor Unite. Prosperitatea, luxul, cultura islamica dar si constructiile impresionante ce s-au ridicat in ultima perioada in Dubai sunt cateva dintre atractiile locale „must see”.

Acestea sunt cateva oferte Dubai ce fac parte din categoria circuite turistice de pe meleagurile Emiratelor Arabe Unite. Obiectivele turistice ce pot fi vizitate sunt impartite in doua categorii, obiective istorice si obiective de petrecere a timpului liber.

Obiectivele istorice demne de vizitat pe parcursul unei vacante festive in orasul Dubai sunt urmatoarele: muzeul Dubai, fortareata Fujairah, moscheea Sheikh Zayed, Abu Dhabi si nu in ultimul rand muntele Jebel Hafeet. Din categoria obiectivelor turistice cu tenta recreationala pentru petrecerea vacantei de revelion 2018 se numara urmatoarele: insulele Palmier, Burji Khalifa, Dubai Waterfront, Dubai Mall si fantana Dubai.

De asemenea ti se ofera posibilitatea de a opta pentru un pachet din categoria vacante seniori, acest tip de pachet turistic iti ofera confortul de a iti petrece vacanta intr-o statiune linistita alaturi de sotie si nepoti. In contextul in care orasul Dubai este locul unde alegi sa iti petreci vacanta, te informam ca acesta este unul dintre emiratele in care vanzarea de alcool este legala, dar posesia pe strada de bauturi alcoolice necesita obligatoriu acte justificative.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord