Smartwatch Evolio X-Watch 4 – review


Sunt deja cativa ani de cand smartwatch-urile au inceput sa fie utilizate de un numar in crestere de persoane, dovedindu-se foarte utile si pastrand eleganta unui ceas normal. Celor care prefera un astfel de dispozitiv le recomand Evolio X-Watch 4, un smartwatch foarte util, elegant si performant care ne poate ajuta sa ne desfasuram mai usor activitatile de zi cu zi, sa ne ducem la bun sfarsit sarcinile si sa adoptam un stil de viata mai dinamic si mai sanatos.

Cum poate realiza toate aceste lucruri un simplu ceas? Prin functiile pe care le are. Prin intermediul Bluetooth 4.0 si 3.0 ne putem conecta la orice smartphone, chiar daca foloseste cel mai nou sistem de operare si puteam avea acces la aplicatiile de pe acesta direct pe ecranul IPS de 1.3 inch al ceasului, putem chiar sa efectuam apeluri si sa scriem sau sa vizualizam mesaje iar cu ajutorul asistentilor Siri sau Google Talk putem accesa si alte aplicatii de pe smartphone. Asa ca am putea spune ca un astfel de dispozitiv va deveni indispensabil la locul de munca sau in activitatile zilnice.

X-Watch 4 poate fi pe deasupra si un bun antrenor personal. Ne poate monitoriza parametrii vitali si ne poate oferi informatii referitoare la imbunatatirea calitatii vietii noastre chiar daca suntem o persoana mai lenesa sau care prefera sa faca miscare in fiecare zi. Ne putem monitoriza pulsul, distantele parcurse pe jos, durata unei sesiuni de antrenament si chiar si timpul in care am stat pe loc, nu am dezvoltat nicio activitate. Totodata, cu X-Watch 4 ne putem monitoriza si calitatea somnului si cat timp dormim, toate datele fiind afisate pe smartphone-ul conectat la acesta prin aplicatia X-Watch 4.

Si designul lui X-Watch 4 este deosebit, indiferent de preferinta, orice persoana isi poate alege culoarea preferata si tipul de curea precum si unul dintre cele 6 ecrane disponibile ce pot fi schimbate in functie de situatie si de nevoia utilizatorului.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Adrian

    Am primit si eu ceasul asta acum cateva zile si pot spune ca am ramas placut surprins. Se misca super bine, design-ul este pe placul meu, iar monitorizarea datelor este spot-on. Recomand!

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord