Range Extender Netgear Nighthawk X4 – review

Range Extender Netgear Nighthawk X4 – review


Traind intr-o era a informatiei si fiind in permanenta conectati la mediul online, este necesar sa avem la dispozitie o conexiune stabila si rapida la internet, pe calculator sau pe telefon. Din pacate, exista situatii in care avem parte de o conexiune slaba care nu ne permite sa ne realizam sarcinile curente. Acest lucru este datorat in mare parte routerelor de calitate inferioara, in cazul in care ne bazam pe o conexiunea wireless, care este desigur mai slaba decat una prin cablu, dar mai usor de utilizat, daca avem mai multe dispozitive conectate la internet in acelasi timp.

Cu toate acestea, nu trebuie sa ne ingrijoram, pentru ca solutii exista si la aceasta problema. Una dintre acestea poate fi reprezentata de un renge extender, un dispozitiv care mareste aria de acoperire a unui router si imbunatateste semnalul wireless. In acest sens va prezint Netgear Nighthawk X4, un range extender cu ajutorul caruia nu vom mai intampina niciodata probleme cu conexiunea la internet. Acest device ne poate oferi o viteza de pana la 2,2Gbps pe o suprafata de maxim 930 de metri patrati.

Dupa cum stim, problema cu unele routere este ca, atunci cand avem conectate la reteaua de WiFi mai multe dispozitive, viteza scade, un lucru de care putem uita cu Nighthawk, deoarece acesta dispune de o tehnologie ce ne permite sa ne conectam la el cu mai multe dispozitive simultan fara ca viteza sa scada extrem de mult. Pe de alta parte, ar mai fi problemele de compatibilitate, peste care Nighthawk va trece fara probleme, fiind compatibil cu toate modelele de routere WiFi.

Puterea mare de amplificare a acestui dispozitiv consta in aplificatoarele si antenele interne de mare putere care reusesc sa amplifice semnalul la cotele dorite. totodata, putem folosi range extender-ul Nighthawk si ca punct de acces, conectand la acesta un cablu de internet, oferind un semnal la fel de puternic. Cu alte cuvinte, pentru o locuinta normala sau cu un etaj, este de ajuns pentru a acoperi fiecare colt al acesteia.

In ceea ce priveste designul, range extender-ul Nighthawk X4 este destul de compact, si chiar daca nu are dimensiuni foarte mici, comparativ cu alte dispozitive asemanatoare, ofera mult mai multe decat celelalte, indiferent daca suntem conectati cu un singur dispozitiv sau cu mai multe. Prin teste repetate am reusit sa vad cat de eficient este acest dispozitiv si totodata foarte util, mai ales pentru firme sau institutii publice unde exista un numar mare de utilizatori si este necesara o conectare permanenta la retea.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord