Primavara pantofilor

Primavara pantofilor


Cea mai buna veste in materie de moda pentru primavara lui 2018 este ca fiecare poate aplica propriul criteriu in momentul in care isi cumpara pantofi , moda fiind foarte permisiva si adaptabila stilului personal, dar si conformatiei picioarelor, corpului si problemelor de sanatate. Noi, femeile  am rasuflat usurate cand s-a renuntat la cuplul geanta-pantofi. Era un chin pentru femei sa asorteze culoarea gentii cu cea a pantofilor si devenea chiar monoton acest tipar clasic. Magazinul de incaltaminte Zibra ne dezleaga de canoanele modei si ne invata sa ne incaltam cat mai comod, fara sa ne chinuim picioarele si coloana de dragul tocurilor cui sau platformelor pentru simplul fapt ca sunt la moda. Acum, Zibra decreteaza ca sunt la moda pantofii in care clientele se simt cel mai bine, avand de ales intre: pantofi stiletto, pantofi cu platforma, pantofi cu toc sau fara toc, pantofi eleganti, balerini si balerini cauciuc.

Oamenii trebuie sa pretuiasca magazinele de incaltaminte aprovizionate, in care se gasesc pantofi dama  avand pretul pana in 100 de lei, dar care arata de 1000 de lei, cum sunt produsele vandute de distribuitorul amintit. Imaginati-va ca primavara purtati o rochie verde sau de culoarea florilor de liliac  si o pereche de pantofi de dama comozi Fucsia, care costa mai putin de 30 de lei! Efectul este fabulos, acesta incaltaminte potrivindu-se si la o tinuta neagra. Magazinul va incurajeaza sa jonglati cu modele diferite de culori diferite de pantofi, adica sa va incaltati ieftin, comod si elegant.

Urmarind modele de pantofi femei  realizam ca Zibra contribuie decisiv la educatia noastra economico-estetica pentru ca:

-ne incurajeaza sa cumparam trei-patru perechi de pantofi de culori si modele diferite in locul unei perechi de pantofi din piele. O pereche de pantofi, oricat ar fi de rezistenta inseamna purtarea ei repetata si prin urmare deteriorarea, plus monotonie in asortarea cu rochia, geanta, bluza sau paltonul.

-trei-patru perechi de pantofi purtati pe rand tin de doua-trei oti mai mult decat o pereche solicitata pana la rupere.

-ne invata sa alegem ceea ce ne avantajeaza, dar si incaltamintea care ne conserva sanatatea. Acesta este unul dintre cele mai sanatoase principii ale educatiei in materie de moda la incaltaminte.

In concluzie, cumparati-va pantofi pentru primavara din magazinul care marcheaza primavara pantofilor in viata ta!

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord