Noutățile Huawei la CES 2018: Mate 10 Pro se lansează în februarie în S.U.A. și compania prezintă prima soluție hibrid de Smart Home Network din lume

Noutățile Huawei la CES 2018: Mate 10 Pro se lansează în februarie în S.U.A. și compania prezintă prima soluție hibrid de Smart Home Network din lume


 

Huawei Consumer Business Group a anunțat în cadrul târgului de tehnologie CES 2018, disponibilitatea flagship-ului gamei Mate, Mate 10 Pro, în Statele Unite, începând cu 18 februarie 2018. Produsul se va regăsi în oferta principalilor retaileri, printre care se numără Best Buy, Amazon, Microsoft, Newegg și B&H. Mai mult, Huawei a dezvăluit în premieră prima soluție hibrid Smart Home Network din lume: seria Huawei WiFi Q2 este un adevărat sistem Wi-Fi plug-and-play, proiectat pentru întreaga casă.

Iar noutățile nu se opresc aici! Frumoasa actriță ce interpretează rolul unui renumit supererou, Gal Gadot, devine primul Chief Experience Officer al companiei.

Cu un design impecabil, funcționalități inteligente, durată mare de viață a bateriei și o nouă tehnologie Leica integrată în sistemul dual-camera, Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil și pe piața de peste ocean, putând fi achiziționat la liber la un preț de 799 dolari, în variantele de culoare Midnight Blue, Titanium Gray și Mocha Brown. Telefonul va funcționa în rețelele GSM din S.U.A., inclusiv cele ale AT&T, T-Mobile, Cricket, MetroPCS, Simple Mobile și Tracfone, oferind consumatorilor flexibilitatea de a-și alege operatorul și tipul de contract potrivit pentru nevoile lor.

Ne bucurăm de o creștere fără precedent în întreaga lume, iar acum a venit momentul să le oferim flagship-urile momentului și consumatorilor din Statele Unite ale Americii.”, a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group. “Huawei este și a fost prezent și până acum pe piața din S.U.A., fiind parte dintr-o comunitate de vizionari care încearcă cu ajutorul tehnologiei să își depășească limitele și să aducă îmbunătățiri vieții de zi cu zi. Cel mai nou dispozitiv de top, Huawei Mate 10 Pro, este smartphone-ul pe care consumatorii americani îl merită și de care au nevoie.”, a completat Richard Yu.

În continuarea anunțurilor din cadrul CES, Huawei a prezentat-o pe renumita actriță Gal Gadot, și nu în postura de supererou, ci ca primul Chief Experience Officer al companiei. Din noua sa poziție, Gal Gadot va ajuta la modelarea experiențelor de brand și va juca un rol activ în identificarea ideilor potrivite pentru a informa publicul despre cum Huawei va oferi cele mai bune experiențe consumatorilor săi.

Huawei continuă să depășească granițele și încearcă să aducă tehnologii de ultimă generație clienților săi. Mă simt onorată și în același timp flatată să fac parte din familia Huawei odată cu lansarea noului Huawei Mate 10 Pro în S.U.A.”, a declarat actriță Gal Gadot. Tot aceasta a mai completat: “Parteneriatul cu un brand inovator precum Huawei este plin de provocări și aștept cu nerăbdare să joc un rol esențial în creșterea companiei în anul care vine.

Specificațiile de top ale Huawei Mate 10 PRO includ:

  • Procesor Kirin 970, primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri cu o unitate dedicată de procesare neurală (NPU – Neural Processing Unit);
  • Un corp construit din sticlă 3D, cu display Huawei FullView, ce integrează o margine aproape inexistentă și tehnologia HDR10 pentru culori intense și strălucitoare;
  • Certificarea tehnologiei proprietară Huawei, SuperCharge, de către compania TÜV Rheinland și o baterie de 4000 mAh, cu o gestionare inteligentă a resurselor de energie datorată Inteligenței Artificiale;
  • Noul sistem dual-camera Leica cu lentile SUMMILUX-H, ambele camere având o apertură de f/1.6 și capabilități de fotografiere generate de Inteligența Artificială, precum recunoașterea scenei și a obiectelor în timp real sau efectul Bokeh bazat pe Inteligența Artificială;
  • Noua interfață simplificată EMUI 8.0, bazată pe versiunea Android™ 8.0.

În afaraă de Huawei Mate 10 Pro, va fi disponibil și modelul Huawei Mate 10 Porsche Design, la un preț de 1.225 dolari. Acesta va putea fi achiziționat din magazinele retailerilor Best Buy, Amazon și Microsoft, iar, de la sfârșitul lunii februarie, din magazinele Porsche Design. Huawei Mate 10 Porsche Design este un smartphone cu un design premium, fiind cel mai exclusivist model dintre toate dispozitivele seriei Mate, datorită combinației dintre finisajele estetice marca Porsche Design și expertiza Huawei în domeniul tehnologiei.

Huawei a anunțat și parteneriatul cu renumita companie Montblanc, un parteneriat stabilit în vederea realizării unei huse din piele, create exclusiv pentru modelul Huawei Mate 10 Pro. Concepută pentru a completa designul elegant al dispozitivului, husa din piele Montblanc va învălui Mate 10 Pro într-o piele de culoare neagră, luxoasă și moale. Husa Montblanc va fi disponibilă în China începând cu această lună.

De asemenea, Huawei a anunțat și colaborarea strategică cu IMAX Corporation și Xerpi Corporation (companie ce furnizează soluții audio DTS), în vederea dezvoltării produselor și conținutului bazat pe tehnologiile AR/VR și oferirii utilizatorilor AR/VR o experiență de cinema de tip IMAX extraordinară.

Pentru a extinde lista produselor conectate la Wi-Fi din casă, Huawei a prezentat Huawei WiFi Q2 Series, un sistem hibrid de Wi-Fi. Huawei WiFi Q2 este ușor de configurat și conectează automat utilizatorii la cel mai rapid hotspot și la cea mai rapidă frecvență, pentru a asigura un semnal puternic în întreaga locuință.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord