De ce lenjeria de pat este cadoul favorit la nunta?

De ce lenjeria de pat este cadoul favorit la nunta?


Am fost de fata cand s-au desfacut cadourile la sfarsitul multor nunti ale prietenilor. Stiti ce produse conduc in topul cadourilor de nunta?

Pe locul I se afla lenjerii de pat dublu.
Am stat mult si m-am gandit la motive, de cate ori am numarat cel putin 10 lenjerii din bumbac de cea mai buna calitate din magazinul Tesaturialese.ro.

Iata ce am reusit sa-mi raspund facand metafizica lenjeriilor de calitate, placute la atingere, frumos mirositoare si rezistente:
-in viata conteaza mult patul, cu cine te culci in el, dar si pe ce te culci, de aici proverbul: ”Cum iti asterni, asa dormi”.
-lenjeria buna participa la tot ceea ce este de folos in lume si util: odihna, perpetuarea speciei. Se nasc copii frumosi, sanatosi, schimbul nostru de maine, datorita lenjeriilor de calitate.
-armonia in familie cu o lenjerie de calitate se tine. Cand el se trezeste cu pielea basicata de tesatura indoielnica sau cu pete de vopsea pe gat si nu poate dormi din cauza mirosului puternic de vopsea si sintetice, se declanseaza certurile.

Pe locul al doilea se claseaza oalele, dar eu tot lenjerie as cumpara, sa aiba cuplul lenjerii curate din belsug, pentru toata saptamana si sa le murdareasca in mod folositor (sa se odihneasca bine pe ele, am vrut sa spun), fiindca suntem in curs de imbatranire! Dispar clase intregi din scoli, oameni buni, nu mai are cine sa ne plateasca pensiile! Ce ne facem? Cumparam lenjerii!

Cautati un cadou util pentru nunta celor mai buni prieteni? Sper ca ati inteles ca tinerii se bucura cel mai mult cand primesc lenjerii de pat bumbac .
Cumparati-le fericire de 299 de lei sau 329 de lei! Puneti o caramida la consolidarea familiei lor, in afara de darul propriu-zis, caci nimic nu este mai de pret ca un somn odihnitor. Tesatura batuta a lenjeriei protejeaza salteaua scumpa nelasand transpiratia sa murdareasca fata alba a saltelei. O lenjerie ieftina sa nu le doriti sau daruiti nici dusmanilor, fiindca este nedrept sa pedepsesti omul cand doarme!

Alegeti produse care nu intra la apa si nu se decoloreaza la spalat, de aceea ganditi-va ca o lenjerie ieftina devine foarte repede carpa de sters pe jos, iar dumneavoastra daruiti din principiu ceea ce este mai bun! Acestea ar trebui sa fie principiile care sa ne guverneze alegerile lenjeriilor de pat, fie ca le facem cadou de nunta sau de aniversare, fie ca ne facem cadou pentru un somn odihnitor.

2 Comments

Add yours
  1. 2
    “Cum iti asterni, asa dormi”… - O LUME PERFECTA

    […] Lenjeria de pat este  cadoul ideal pe care vi-l puteti  oferi  voua sau altora. Este cadoul mereu necesar si apreciat pentru ca niciodata nu vom avea suficiente lenjerii de pat. Daca vreti  sa  va “asterneti”  un somn lipsit de griji, invaluiti in cel mai fin bumbac sau daca va doriti sa ii impresionati sau sa ii bucurati pe cei ce dragi, oferiti-le  o lenjerie de bumbac de cea mai buna calitate de la Tesaturi Alese. […]

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord