Cele mai avantajoase cauciucuri

Cele mai avantajoase cauciucuri


Si masina ca si oamenii, sa intelegem mai bine importanta anvelopelor, are nevoie sa fie „incaltata”. Stim foarte bine ca noi trebuie sa fim atenti sa avem incaltaminte adecvata pentru toate anotimpurile, iar acest lucru ne costa o groaza de bani. De pilda in anotimpurile racoroase si cu ploaie se poarta pantofii de calitate sa nu intre apa la picioare. Vara, cand degetele au nevoie sa respire sa nu se coaca de caldura ne trebuie sandale, iar iarna, la temperaturi foarte scazute se potrivesc cizmele si ghetele cu blana.

Deci cel putin trei perechi de incaltaminte sezoniera pe an, de calitate, sa nu se rupa, ne costa! La fel se intampla si cu masinile de cand sunt obligatorii cauciucurile de iarna. In afara de alte cheltuieli curente (masina este o „necesitate de lux”, care costa mult), cum ar fi: combustibil, taxe, asigurari, reparatii se adauga si manoperele din service si schimbarea cauciucurilor primavara si iarna.

Cele mai avantajoase cauciucuri sunt anvelope all season .

Iata avantajele achizitionarii acestui tip de produse:

-este o solutie mult mai economica, in loc de 8 cauciucuri pe an (4 primavara+4 iarna) se cumpara doar 4 bucati, iar manopera de schimbare a lor se achita o data

-sunt foarte sigure in orice anotimp si pe orice vreme, atat la franare, cat si in ceea ce priveste aderenta

-nu necesita asigurarea unor spatii de depozitare sau inchirierea unui loc unde sa fie pastrate

-ne scapa de grija si de stres. Este inconfortabil sa fii mereu atent la schimbarea anotimpurilor si a vremii. Tin minte ca mai demult a nins prin aprilie, iar oamenii trecusera deja la cauciucurile de primavara, iar echipajele au iesit la control. Multi nu au mai apucat sa le schimbe si au fost amendati, cu toate ca zapada a tinut 2 zile.

-uneori apar conditii de iarna si toamna tarziu sau la inceputul primaverii (ghetus pe sosele, chiciura).

-in magazinul Auto Soft aceste cauciucuri au cel mai generos termen de garantie, 3 ani (36 de luni), anvelopele Torque avand o garantie de 5 ani (60 de luni). Tot aici sunt si reduceri de preturi.

-produsele sunt livrate gratuit la domiciliu

-utilizand filtrul de achizitie alegem corect anvelopele de care avem nevoie

-exista un ghid complet cu toate datele tehnice ale tuturor  cauciucurilor pe care cumparatorul il poate completa.

-in ultima vreme vanzarile la aceste anvelope au explodat din doua motive: sunt foarte eficiente si de calitate exceptionala

In concluzie investiti o data si  bine in anvelope all seasons, in loc sa cumparati doua seturi de cauciucuri. Cauciucuri foarte bune pentru masina sunt sinonime cu pantofii din piele cumparati pentru noi, care tin mult mai mult decat cei din inlocuitori sau din material textil.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord