Ce fel de lavete sunt bune pentru curatenia generala?

Ce fel de lavete sunt bune pentru curatenia generala?


Curatenia generala nu este un lucru pe care il faci cu placere si cu siguranta nimeni nu isi doreste sa il faca prea des. Tocmai de aceea este necesar sa apelam la materiale si produse de calitate pentru curatarea intregii case. Lavetele din bumbac sunt indicate pentru curatarea suprafetelor de mobila, sunt usor de intretinut si pot fi refolosite.

Cate feluri de lavete exista pentru curatenie?

Exista doua tipuri de lavete pentru curatare, cele foarte utile si calitative, si anume lavetele din bumbac, iar cealalta categorie apartine lavetelor din microfibra. Diferenta intre lavetele din bumbac si lavetele din microfibra o face pretul, mai ales ca cele din bumbac se pot face si din haine vechi care nu mai pot fi folosite, iar cele din microfibra trebuiesc fabricate. Lavetele din bumbac pot fi spalate cu usurinta la masina de spalat, la o temperatura ridicata. Nu necesita tratament special sau spalare manuala. Sunt practice si rezistente in timp, iar alaturi de detergentul special pentru suprafete, te vor ajuta sa faci casa luna cu mai putin efort.

Ce putem curata cu lavetele din bumbac?

Chiar nu exista limita din acest punct de vedere, pentru ca sunt bune atat pentru mobila cat si pentru geamuri sau podele. Se comporta extraordinar de bine atat pe parte uscata cat si pe cea umeda, absorbind apa foarte repede si bineinteles particulele extrem de mici de praf de pe mobila. Laveta din bumbac nu trebuie sa lipseasca din casa niciunei gospodine, mai ales ca poate inlocui orice alt tip de produs pentru curatarea suprafetelor, cum ar fi prosoapele de hartie sau clasicele ziare, care se foloseau candva la stergerea geamurilor. Spre deosebire de servetelele umede pentru sters, laveta din bumbac nu va lasa urme, si va indeparta orice urma de praf inca de la prima incercare.

Ce alternative mai avem, in materie de lavete?

Pentru alte tipuri de murdarii, cele mai dificile, cum ar fii petele de ulei sau murdarii care nu permit curatarea lavetei ulterior, putem folosi lavete de unica folosinta. Sunt tot lavete din bumbac, doar ca acestea sunt recomandate special pentru stergerea uleiului ars sau a altor pete greu de sters.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Irina

    Este interesant articolul. Eu am găsit destul de greu nişte lavete care să îmi îndeplinească toate cerinţele. Însă le-am găsit în kaufland, nu sunt de nu ştiu ce firmă şi nu costă nici foarte mult. Un set de 5 le-am luat cu 5,60 lei. Eu le folosesc cam la orice şi sunt mulţumită.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord