Cat poate dura o repatriere decedati din Europa?

Cat poate dura o repatriere decedati din Europa?


Avand in vedere faptul ca foarte multi romani si-au gasit un loc de munca pe teritoriul Uniunii Europene, este o posibilitate destul de mare faptul ca un deces sa poata surveni pe teritoriu acestui spatiu.

Serviciile de repatriere decedati  sunt sunt si mereu vor fi pregatite sa ofere, contra const, o mana de ajutor  familiei indoliate. Companiile de pompe funebre sunt mereu pregatite sa efectueze servicii de transport decedati, de pe teritoriul Uniunii Europene, in Romania.

Dorim a va atrage atentia asupra procedurilor de repatriere decedati din Anglia, Franţa si Spania. Pe teritoriul acestor trei tari costurile pot scadea semnificativ daca familia intocmeste singura documentele nevoite pentru efectuarea repatrierii, adica paaaportul mortuar. Sicriul trebuie sa fie conform normelor europene in vigoare, care, in mod normal, nu ar trebui sa coste familia persoanei decedate mai mult de 350 de euro. De asemenea, va recomandam sa intocmiti un contract de asigurare in care sa fie stipulate si clauze in caz de deces pe teritoriul tarii de pe suprafata Uniunii Europene unde a survenit decesul.

Cu toate procedurile si documentele pentru intocmirea pasaportului mortuar, transportul terestru sau cu avionul, ori ambele, repatrierea nu ar trebui sa va sjungs undeva intre 3.000 – 6.000 de euro.

Timpul de efectuare al transportului nu va depasi 36 de ore atunci cand repatrierea se face dintr-o tara europeana si maxim 100 de ore cand transportul se efectueaza din orice alta parte a lumii. Serviciile de repatriere decedati sunt extrem de costisitoare in cazul urmatoarelor tari: Austria, Ungaria, Germania, Italia, Luxemburg, Belgia, Olanda, Slovenia, Polonia si Finlanda.

De asemenea, serviciile de repatriere decedati din Ungaria, Austria, Germania, Italia, Franta, Luxemburg, Belgia, Olanda, Slovenia, Polonia, Finlanda si Danemarca se poate efectua in maximum 36 de ore. Serviciile de repatriere decedati la care apelam ar trebui sa fie in masura sa organizeze si sa gestioneze in timp record transportul persoanelor decedate oriunde din lume, catre Romania si din Romania catre orice destinatie.

Organizarea unui serviciu de transport funerar al persoanelor decedate, intocmirea documentelor pentru obtinerea pasaportului mortuar pot avea loc fara prezenta unui membru de familie.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord