Camera Video Auto DVR Navitel R1000 Full HD

Camera Video Auto DVR Navitel R1000 Full HD


Navitel R1000 este o camera video auto DVR care se fixează pe parbriz cu ajutorul unui suport cu brat metalic, rotativ la 360 de grade.

Camera auto video este prevazuta de un display cu diagonala de 1.2 inch , iar rezoluția sa este de 240×240 .

Senzorul sau permite o rezolutie foarte clara pentru format foto 2048×1536 pixeli si video 1920 x 1080 la 30 fps.

Aceasta suporta formate tip MP4 și JPG , permițând stocarea rapida prin Wi-Fi și mini USB pe dispozitivul selectat de utilizator.

Navitel R1000  poate înregistra în timp real Full HD incidentele ce se petrec în interiorul sau exteriorul  mașinii deoarece camera poate fii rotita manual pe suportul sau magnetic. Camera are integrat un modul GPS ce va înregistra permanent coordonatele mașinii în mișcare.

Coordonatele vor fi vizibile tot timpul pe imagine, alături de viteza cu care rulează mașina. Înregistrările pot fi controlate inclusiv de pe Smartphone  prin intermediul aplicației mobile Navitel R1000, deoarece camere are inclusiv funcție de Wi-Fi. Seturile DVR pot fi accesate cu ușurința prin intermediul aplicației instalate pe Smartphone.

Camera Navitel R1000 poate înregistra cu ușurința incidentele petrecute pe timp de noapte deoarece fiind incorporat un G-senzor GC2023 nu își pierde din imaginea focalizata. Dispozitivul beneficiază și de funcția de filmare prin bucla , făcând înregistrarea continua chiar dacă mediul de stocare s-a umplut. Poate împarți filmările în clipuri de maxim 1,3,5,10 etc. Minute, și apoi când nu mai este spațiu liber suprascrie cel mai vechi fișier video cu cel proaspăt.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord