ASUS a lansat monitorul ultrasubțire Designo MZ27AQ pentru divertisment

ASUS a lansat monitorul ultrasubțire Designo MZ27AQ pentru divertisment


ASUS a lansat Designo MZ27AQ, un monitor cu diagonala de 27″ ce inaugurează o nouă serie de modele ultrasubțiri, cu ramă îngustă. Laureat Computex d&i Award 2017, Designo MZ27AQ dispune de un panou IPS cu rezoluție WQHD (2560×1440), ce acoperă 100% spectrul de culoare sRGB, oferind efecte vizuale incredibile. Designo MZ27AQ măsoară numai 7 mm în cel mai subțire punct și are integrat un sistem audio ASUS SonicMaster 2.1, dezvoltat în cooperare cu Harman Kardon, ce dispune de două difuzoare stereo de 6W și un subwoofer extern de 5W.

Rezoluție WQHD și tehnologie IPS pentru culori fidele
Având o rezoluție WQHD (2560×1440), ecranul de 27″ al monitorului ASUS Designo MZ27AQ afișează cu 77% mai mulți pixeli decât un monitor FullHD, creând un spațiu de lucru mai mare, ce le permite utilizatorilor să previzualizeze documentele mari și siteurile web fără a mai fi necesar să deruleze atât de mult. Panoul IPS recomandă monitorul atât pentru editare media, cât și pentru divertisment. Unghiurile largi de vizualizare de până la 178 de grade asigură culori mai naturale, fără alterări, chiar și atunci când ecranul este privit din extreme.

Design premiat, ultrasubțire, fără ramă 
Designul ultrasubțire al lui Designo MZ27AQ a fost distins cu Computex d&i Award 2017. Monitorul are un profil subțire, de numai 7 mm în cel mai subțire punct al său și un panou fără ramă, ce oferă o experiență vizuală captivantă, fără factori care să distragă atenția. Designul ultrasubțire determină forma compactă a modelului, eleganța lui Designo MZ27AQ recomandându-l oricărui birou.

 

 

Calitate audio la nivelul unui Home-theater
ASUS Designo MZ27AQ încorporează un sistem audio ASUS SonicMaster pe 2.1 canale, dezvoltat în cooperare cu Harman Kardon. Acesta dispune de două difuzoare stereo de 6W și un subwoofer extern de 5W pentru a reda un sunet bogat și clar.

 

Tehnologie ASUS Eye Care 
Designo MZ27AQ integrează tehnologia ASUS Eye Care cu Flicker-Free și Ultra Low Blue Light, tehnologii certificate TÜV Rheinland, pentru a minimiza stresul asupra ochilor și pentru a proteja utilizatorul împotriva efectului nociv al luminii albastre. ASUS Blue Light Filter are patru niveluri prestabilite ce pot fi accesate prin intermediul unui meniu afișat pe ecran, permițându-le utilizatorilor să controleze reducerea nivelului de lumină albastră. Tehnologia ASUS Flicker-Free reduce pâlpâirea ecranului pentru o experiență de vizualizare cât mai confortabilă.

Disponibilitate și prețuri
Monitorul ASUS Designo MZ27AQ este disponibil în România la un preț de aproximativ 2100 lei (TVA inclusiv).

Principalele specificații tehnice ale lui ASUS Designo MZ27AQ

Tip panou IPS
Arie vizuală 596.7 x 335.6mm
Spectru de culoare 100% sRGB
Rezoluție reală WQHD (2560 x 1440)
Dimensiuni pixel 0.233mm (109 PPI)
Culori afișate 16.7M (real 8-bit)
Luminozitate 350 cd/m2 (max.)
Rată contrast 1000:1 (max.)
Unghi de vizualizare 178°(H)/178°(V)
Timp de răspuns 5ms (gri la gri)
Flicker-free Da
Porturi I/O 1 x DisplayPort 1.2
2 x HDMI 1.4
1 x Ieșire căști (3.5mm)
1 x Ieșire  Subwoofer (2.5mm)
Difuzoare Difuzoare 6W x 2 și subwoofer 5W cu sunet ASUS SonicMaster, dezvoltat în cooperare cu Harman Kardon
Funcții ASUS AudioWizard cu modurile Gaming/Movie/Music/User
Sunet pe 2.1 canale
Tehnologii certificate TÜV – Low Blue Light și Flicker free
Suportă Adaptive-Sync (40-60Hz)
Design mecanic Culoare carcasă: Gri
Înclinare: +22°~-5°
Dimensiuni Cu stand: 614 x 433 x 225mm
Greutate Greutate netă (est.): 4.3 kg
Greutate brută (est.): 6.8 kg

Despre ASUS:
ASUS se numără printre “Cele mai admirate companii din lume”, potrivit publicației Fortune, dedicându-se creării de produse pentru un stil de viață inteligent în prezent și viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone și ZenBook, precum și o varietate de componente și dispozitive IT, alături de soluții AR, VR și IoT. ASUS are peste 17000 de angajați în întreaga lume, printre care și peste 5500 de talente R&D. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, în 2016 ASUS a obţinut 4385 de distincţii și venituri de aproximativ 13,3 miliarde USD.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord