Arcuri cu sageti pentru mentinere in forma si concentrare maxima

Arcuri cu sageti pentru mentinere in forma si concentrare maxima


In trecut, arcul cu sageti reprezenta arma de aparare, pusca de vanatoare, proba de testare a abilitatilor. Inca admiram filmele in care ploaia de sageti scoate zgomotele sinistre ale mortii.
In prezent, oamenii moderni evoca timpuri istorice cu ajutorul diferitelor tipuri de arcuri cu sageti . Ne intoarcem in timp cu ajutorul lor, ne testam indemanarea, fixam privirea pentru a ochi si mai ales nu permitem sa ne tremure mana. Ne gandim ca daca am fi trait pe vremea domniei arcului cu sageti, o ratare ne-ar fi putut fi fatala.
In ciuda faptului ca au curs multe secole de la inventarea lui, putem cumpara arc cu sageti de diferite tipuri pentru a avea la indemana o forma ideala de petrecere a timpului liber.
Iata cateva criterii de alegere a acestei arme:
-obiectivele. In functie de ceea ce ne dorim putem sa cumparam arcul traditional asiatic de dimensiuni reduse si sa exersam utilizarea lui in timp ce calarim, fiindca asa era folosit in trecut. Jocul este fascinant. Sa treci repede cu calul, sa stapanesti si animalul si sa tragi si la tinta din miscare. Jocurile virtuale cu trasul la tinta din miscare palesc in fata acestei experiente naturale.
Arcul Longbow sa retraim aventurile lui Robin Hood. Poate fi folosit si ca recuzita in filmele istorice.
Arcul plat american poate fi achizitionat pentru organizarea de petreceri campenesti axate pe diferite intreceri sportive.
Arcul olimpic vine in ajutorul celor care doresc sa obtina performanta la orice nivel ar fi aceasta: intr-o  grupa de prieteni sau in intreceri sportive oficiale. Arcul compound este deja pentru practicanti vechi fiind complex si sigur, arbaleta are si un mecanism de blocare, iar utilizarea acesteia necesita mai multa concentrare, iar arcul de distanta este greu de gasit in magazine. Acestea sunt criteriile de alegere a arcului cu sageti:

-conformatia utilizatorului si sexul. Arcurile pentru femei sunt mult mai usoare, de 14 kg, iar cele pentru barbati 25. Evident ca nu vorbim de arcurile de jucarie pentru copii care nu au mai mult de 3 kg, ci de armele veritabile care ne reactualizeaza vremuri apuse.

-capacitatea de tragere a acestuia. In functie de scopul urmarit si de nivelul la care se afla tragatorul se alege produsul ideal. Nu poti debuta in acest sport cu arc traditional asiatic.

-lungimea arcului va tine cont si de inaltimea utilizatorului.

-arcul cu sageti este ales si in functie de personalitatea celui care-l utilizeaza.

Recomand cumpararea acestui produs si ca dar pentru oamenii dragi din viata noastra si ca forma de divertisment pentru timpul liber.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord