Agentia Oltextur te trimite in vacanta

Agentia Oltextur te trimite in vacanta


Agentia Oltextur.ro este prezenta pe piata turismului din Oltenia de 25 de ani, companie ce continua sa ofere pachete si servicii din pasiunea pentru turism si datorita oportunitatilor oferite de acest domeniu, odata cu deschiderea granitelor.

In primul rand, turismul este unul dintre cele mai importante sectoare ale economie Romaniei. Spunem acest lucru chiar daca in ultima perioada, si in ultimii cativa ani, insa este in continuare un domeniu cat se poate de atractiv, atat pentru investitori, cat si pentru turisti.

Insa turismul se afla intr-o continua dezvoltare, in special dupa ce a luat sfarsit exista criza economica din Romania, iar clasa de mijloc au inceput sa cheltuie din ce in ce mai multi bani pe nevoile de petrecere a timpului liber. In aceste conditii s-a dezvoltat si o piata a serviciilor turistice exclusiviste, si se inregistreaza o crestere mare, de la un an la altul, in ceea ce priveste turismul cu destinatii exotice.

Turismul, ca fenomen social a evoluat enorm din anul 1990 pana in prezent, aceasta ramura a resimtit o evolutie treptata, dar sigura, datorita unor factori importanti, printre care se numara mutatiile demografice, dorinta de a petrece timpul liber intr-un mod nou, si nu in ultimul rand cresterea cererii si a ofertei.

Acum ca cererea pentru astfel de servicii a crescut semnificativ, prezenta agentiilor de turism este mai binevenita ca niciodata. Prin intermediul agentiei de turism europene, sunt create ofertele turistice si prezentate ofertele nationale si internationale. Agentia Oltextur face parte din top-ul agentiilor de turism care incorporeaza, in totalitate, normele europene impuse de aceasta institutile. Agentia Oltextur ofera clientilor sai pachete de servicii turistice, combinatii de cel putin trei grupe de servicii, cu conditia ca durata neintrerupta a acestora sa depaseasca 24 de ore sau sa cuprinda o innoptare.

Alte servicii, fără legătură cu transportul sau cazarea sau care nu sunt accesorii ale acestora şi care reprezintă o parte semnificativă a pachetului de servicii turistice, cum ar fi: alimentaţie, tratament balnear, agrement şi altele asemenea;

Agentia Oltextur va propune pachete de vacante ce cuprind o varietate de locatii si circuite turistice. Agentia Oltextur va permite sa calatoriti spre un numar extrem de vast de tari si orase de pe intreg mapamondul, incepand cu destinatii apropiate romanilor, din Romania si ajungand mai apoi, pana la locatii situate in unele dintre cele mai indepartate colturi ale lumii, asa cum sunt: Emiratele Arabe, India, Maroc, Maldive sau chiar Mexic.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord