6 beneficii pe care ti le poate aduce masajul

6 beneficii pe care ti le poate aduce masajul


Meritam un rasfat din cand in cand. Ce poate fi mai placut, mai relaxant si mai benefic decat un masaj?
Beneficiile mesajului au trecut granitele timpului si au ramas in memoria istoriei. De ce? Masajul are efecte benefice asupra trupului nostru, asupra creierului nostru si asupra spiritului nostru. Daca te-ai hotarat deja sa faci o programare, mergi in vizita la salonul Confidential.
Daca insa nu esti convins de calitatile sale, iata 6 beneficii pe care ti le poate aduce masajul:

1. Elimina stresul
Poate cea mai eficienta si naturala modalitatea de a combate stresul sta in atingerea delicata a masajului. Ne ajuta sa eliminam stresul (declarata de mult timp una din bolile secolul 21) ajuta la combaterea anxietatilor si starilor de depresie.
Masajul stimuleaza productia de endorfine ce are un efect relaxant si calmant asupra corpului nostru si starii noastre interioare.
Incepe fiecare weekend cu o sedinta de masaj pentru a imbunatati starea ta de spirit. Incearca serviciile de calitate oferite de Confidential!

2. Intareste sistemul imunitar
Stresul combinat cu tulburari ale somnului si o alimentatie nesanatoasa constituie reteta sigura pentru a genera un impact negativ asupra sistemului nostru imunitar. Capacitatea sa de a proteja organismul impotriva bcateriilor este slabita considerabil.
Sesiunile de masaj, practicate la intervale regulate, au un efect benefic asupra sistemului imunitar. Cum actioneaza? Nu numai ca lupta impotriva stresului, ci si stimuleaza cresterea nivelului limfocitelor.

3. Relaxeaza muschii si inlatura durerea de cap
Corpul nostru poate fi considerat o maiestrie inginereasca, in care piesele sunt legate intre ele si lucrurile merg unse. Insa, stresul si tensiunea afecteaza buna functionare a organismului nostru.
Cum am precizat mai devreme, sesiunile periodice de masaj combat stresul, una dintre principalele cauze ale durerilor de cap. Ambianta relaxanta din salonul de mesaj, tehnicile de masaj aplicate de profesionisti, cat si grija pe care ne-o acorda, elimina gandurile negre si angoasele din mintea noastra. Este momentul in care ne regasim placerea de viata.
Totodata, scopul terapeutic al masajului este sa elimine tensiunea acumulata in muschii corpului. Mai mult, atenueaza tensiunile musculare, sporeste flexibilitatea si elimina senzatia de picioare grele.

4. Imbuntateste increderea in sine
Masajul este o cale de eliberare a gandurilor negative acumulate si ascunse in subconstientul fiecaruia dintre noi. Tehnicile de masaj aplicate de un profesionist ne rasfata simturile si ne aduc aminte de un amanunt important.
Faptul ca ne amintim sa avem grija de noi, ca ne delectam cu acest rasfat, duce la cresterea respectul de sine. In plus, invatam sa ne cunoastem mai bine corpul. Bucura-te de efectele unui masaj de relaxare la Confidential.

5. Previne aparitia infarctului si al diabetului
Masajul imbunatateste circulatia sangvina, care este responsabila de transportul oxigenului si substantelor nutritive catre celule. Astfel, contribuie la buna functionare al sistemului cardiovascular si al sistemului limfatic, prevenind aparitia infarctului si al diabetului.

6. Imbunateste nivelul de intimitate in cuplu
Masajul reprezinta o cale de apropiere si de comunicare pentru un cuplu. Sporeste nivelul de incredere si duce la regasirea legaturii de iubire. In timpul zilei, stresul si problemele cotidiene acapareaza ambii parteneri. Din acest motiv, odata ce ajung acasa partenerii trebuie sa se regaseasca. Masajul este secretul pentru a pastra armonia in cuplu si pentru a mentine legatura lor sufleteasca.

Masajul ne ajuta sa rezistam in fata ritmului alert si stresant in care ne traim viata. Este calea spre o viata mai sanatoasa si mai echilibrata. De ce?
Efectele masajului de relaxare se reflecta asupra tuturor pieselor de puzzle ce alcatuiesc fiinta noastra – minte, trup si suflet. Nu mai astepta si bucura-te de un rasfat bine meritat la salonul Confidential.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord