Vodafone Smart V8 – review

Vodafone Smart V8 – review


Vodafone Smart V8 este un smartphone realizat de compania ZTE si vandut sub brandul Vodafone la un pret de numai 209 Euro, foarte accesibil comparativ cu specificatiile software si hardware ale acestuia. Telefonul are un puternic procesor octa-core de 1.4+1.1 GHz si 3GB de memorie RAM iar sistemul de operare este Android Nougat 7.1.1. Memoria interna este de 32GB si poate fi marita pana la 128GB astfel ca avem la indemana mult spatiu de stocare.

Smart V8 are un design elegant, este relativ subtire si are linii bine definite, butoanele si camera fiind plasate foarte bine. Are un display de 5.5″ Full HD ceea ce inseamna ca puteam urmari videoclipuri la o calitate foarte buna. In ceea ce priveste butoanele, acestea sunt plasate si pe partea stanga si pe cea dreapta. Ceea ce este interesat la acest telefon este faptul ca butonul Power se gaseste in partea stanga, in timp ce butoanele de volum sunt tot in partea dreapta.  Iar in partea din spate gasim camera principala de 16MP si senzorul pentru amprenta despre care pot zice ca este foarte rapid. Deblocheaza telefonul in mai putin de o secunda, oferindu-ne acces rapid la aplicatiile dorite.

In ceea ce priveste performanta smartphone-ului Smart V8, in timpul perioadei de teste am rulat mai multe aplicatii pe acesta, de la YouTube pana la jocuri video. Ca orice smartphone, si V8 are cateva aplicatii preinstalate, precum aplicatia My Vodafone, aplicatiile de la Google, Facebook, YouTube sau Instagram. In videoclip am testat telefonul pe browser, accesand blogul meu si am rulat si jocul Angry Birds pentru a va arata cat de rapid il incarca telefonul. Mai prejos nu este nici camera, testand camera princiala de 16MP am putut vedea calitatea fotografiilor, rapiditatea de focalizare si alte functii aditionale ale camerei.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord