Vodafone Smart N8 si Vodafone Smart E8 – review

Vodafone Smart N8 si Vodafone Smart E8 – reviewVodafone Smart N8 si Vodafone Smart E8 sunt doua device-uri ce au un pret foarte accesibil, ele fiind echipate si cu numeroase functii foarte utile utilizatorului. Vodafone N8 intra in categoria device-urilor Mid-Range, iar Vodafone Smart E8 este un device entry level. Trebuie sa stiti ca Smart N8 are un senzor de amprente pe partea din spate, iar ecranul sau este unul HD de 1280 x 720. Telefonul Vodafone Smart E8 are rezolutia ecranului de 854 x 480, iar camera sa foto principala este de doar 5 mp. Camera frontala a acestui telefon poate realiza selfie-uri, ea avand 2 mp.

Vodafone Smart N8 are o memorie interna de 16 GB iar al doilea telefon are o memorie interna de 8 GB. In cazul telefonului Vodafone Smart N8, memoria RAM este de 1,5 GB, iar Vodafone Smart E8 are 1 GB de memorie RAM. Capacitatea bateriei primului telefon este superioara celui de-al doilea. Vodafone Smart E8 este un produs mai accesibil, iar sub ecran se vor afla butoanele capacitive. Veti gasi butonul de home, butonul pentru aplicatiile recent deschise si de intoarcere in meniul anterior. Butonul power si butoanele pentru volum se afla pe partea dreapta a carcasei. In partea de jos al telefonului se afla mufa microusb.

Tot in partea de jos, dar pe spatele telefonului se afla difuzorul. In partea de sus a telefonului se afla mufa jack pentru setul de casti. Acest telefon este produs de ZTE, el fiind un device user-friendly. Veti avea o multime de aplicatii dintre care veti putea alege. De asemenea, veti putea chiar sa va instalati propriile voastre aplicatii. Vodafone Smart N8 este un device mai scump, dar este oferit chiar gratis cu unele abonamente. Senzorul pentru amprenta al acestui telefon este foarte rapid. Pe partea din fata a telefonului avem difuzorul pentru apeluri, camera pentru selfie-uri, dar si un blit foarte util pentru selfie-urile realizate seara.

Sub ecran se afla difuzorul pentru redarea de muzica sau redarea sunetelor din jocuri. In partea dreapta veti gasi butoanele pentru power si cele pentru volum. Trebuie sa mai stiti ca in partea de jos veti gasi mufa microUSB pentru conectarea la incarcator. Pe partea din spate se mai afla si camera principala de 13 MP, insotita de blit si sub camera se afla senzorul pentru amprenta. Pentru a avea acces la sloturile pentru cardurile SIM si microSD va trebui sa se deschida capacul telefonului.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord