V3 Viper va fi primul smartphone Allview cu funcția Dual Whatsapp

V3 Viper va fi primul smartphone Allview cu funcția Dual Whatsapp


Dragi cititori, Allview lanseaza o functie de Dual Whatsapp pe noua gama Viper care va fi foarte utila penru utilizatorii de telefoane de tip Dual-Sim, aceasta va debuta pe noul V3 Viper.

Mai jos puteti citi comunicatul oficial:

“Mai este foarte puțin timp până la lansarea oficială a noului smartphone din gama Viper! În fiecare an telefoanele din această gamă au adus ceva nou și inovator pe piața locală. De această dată, echipa de cercetare și dezvoltare Allview a implementat funcția Dual Whatsapp pentru viitorul telefon V3 Viper. Utilizatorii se vor putea bucura de schimbarea rapidă de la un număr de telefon la celălalt, printr-o simplă trecere dintr-o aplicație în alta.”

1 comment

Add yours
  1. 1
    Paul Adrian

    Mi se pare o idee buna aceasta functie, mai ales ca iti este de folos din mai multe puncte de vedere. Sunt curios de specificatii din ce am inteles va avea un Aspect ration 2:1 asa e?

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord