Un somn mai intens si mai odihnitor pentru noi

Un somn mai intens si mai odihnitor pentru noi


Somnul este o activitate necesara fiecarei persoane pentru a-si reface energia pierdupa dupa o zi grea sau dupa o noapte nedormita. Iar locul in care ne bucuram cel mai mult de placutul somn este dormitorul, mai precis patul, cu salteaua moale si asternuturile fine. Trebuie insa sa stim cum sa ne alegem aceste lucruri pentru ca somnul nostru sa fie cat mai benefic.

Salteaua joaca cel mai important rol in obtinerea beneficiilor pentru sanatatea noastra. Materialele din care este confectionata si duritatea trebuie alese cu grija. Recomandarea mea este o Saltea Latex Ultraflex de pe saltele-online.ro. Latexul este binecunoscut pentru efectele pe care le aduce asupra organismului nostru, avand proprietati antibacteriene si deodorizante. Totodata, permite si o buna circulatie a aerului prin saltea astfel incat aceasta va ramane mereu uscata si nu va capata miros urat.

Salteaua Ultraflex este o saltea medie-ferma, ceea ce inseamna ca nu este foarte moale dar ne ofera un suport ferm al corpului, asa ca nu ne vom trezi niciodata cu dureri in anumite zone pe corpm cauzate se saltea. Aceasta este realizata din doua parti, o placa de 18cm de material HR de inalta rezistenta si o placa de 2cm de latex. Aceasta combinatie ofera o rezistenta si o elasticitate pentru mult timp, astfel ca somnul nostru va fi la fel de odihnitor chiar si dupa un an de utilizare a saltelei.

Pentru a o mentine in aceeasi conditie este desigur nevoie sa avem grija de ea asa cum trebuie. Asa ca nu ar fi o idee rea ca o daca la cativa ani sa o scoatem in aer liber pentru aerisire. Totodata intoarcerea acesteia de pe o parte pe alta este necesara pentru a-i pastra uniformitatea materialului pe toata suprafata. In functie de marimea saltelei aceasta poate fi direct achizitionata din magazin sau facuta la comanda.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord