Tricouri barbati personalizate, cadouri ideale de Craciun

Tricouri barbati personalizate, cadouri ideale de Craciun


Un tricou misto ii merge la suflet barbatului, mai ales cand mesajul inscriptionat pe pieptul acestuia exteriorizeaza cele mai ascunse dorintele ale sale. Exista astfel de piese prin care barbatul (fie el si insurat, cu o scoacra din cale-afara de severa) este liber sa spuna ce ii place si ce nu-i place.
Iata motivele pentru care nu trebuie sa ezitati in a oferi tricouri barbati pesonalizate fiindca reprezinta cadourile ideale de Craciun.
-In magazin se afla tricouri din bumbac 100% care asigura sanatatea celui drag, se muleaza perfect pe dimenisunile sale, astfel ca nu va trece neobservat corpul lucrat la sala si isi mentin aspectul initial vreme indelungata. Este minunat sa stii ca i-ai luat ceva celui drag si nu se rupe sau decoloreaza dupa doua-trei purtari
-Il putem plasa in centru atentiei alegand un tricou deja personalizat cu un mesaj amuzant sau concepand grafica pentru el. De pilda putem comanda fara ezitare tricoul care-l declara: “Rege” sau spune ca “Regii sunt nascuti in luna februarie”. Barbatului multumit de ceea ce a realizat si de modul in care arata i se potriveste perfect tricoul “Mi-au trebuit 30 de ani sa arat asa de bine”.

-Putem sa-l facem sa treaca zambind un moment dureros din viata lui pe prietenul, colegul sau fratele nostru, comandandu-i tricoul: “Toate-s la fel”, cand iubita i-a dat papucii inainte de sarbatori pentru altul mai bogat, iar el se plange ca va fi singur in noptile magice. Mai ales desenul care insoteste mesajul va fi forma lui de razbunare si da, ar fi bine sa-l poarte ca si ea sa-l vada si sa inteleaga.
-Sa dovedim putina empatie si sa-i consideram in mod public micile defecte dovezi de istetime. In acesta categorie se incadreaza tricourile: “Mai bine burtos de bere decat cocosat de munca”si sa-i dam impresia ca mustata ii da dreptul sa decida:”Mustata face regulile”, iar in cazul in care nu si-a lasat una, neaparat sa se gandeasca sa-si lase.
-Sa fie barbat si sa-l testam daca are curajul sa apara in fata jumatatii sale cu tricoul:”Imi iubesc nevasta”, a se citi numai literele ingrosate pentru mai multa sinceritate. Daca trece acesta proba inseamna ca este barbat in toata firea.
-Daca isi cauta jumatatea, sa spuna tricoul adevarul pentru el:”Ia-ma de barbat si vei avea: casa (de intretinut), mancare (de facut), haine (de calcat) si masina (de spalat).”
Aceste tricouri cu atitudine costa 38 de lei si sunt disponibile pentru toate marimile cuprinse intre S-XXL, cromatica variata cuprinzand 16 culori distincte, in functie de gusturile celui care le poarta sau persoanei care le comanda.
De la tricouri prin care purtatorul face declaratii sotiei si soacrei, la tricouri prin care isi decalara preferinte sexuale, dorinte ascunse, nepasarea totul poate fi pus in slujba unei cauza mai bune: fericirea celui pe care dorim sa-l surprindem.
Mesajele haioase sunt de dorit fiindca pun un zambet sincer si pe buzele celui care le citeste de pe tricouri facandu-i astfel ziua mai buna.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord