Am testat monitorul Philips 278E8QJAB 

Am testat monitorul Philips 278E8QJAB 


Saptamana aceasta am testat monitorul Philips 278E8QJAB – un monitor curbat de 27 de inch care se adreseaza atat utilizatorilor de aplicatii grafice cat si gamerilor. Monitorul utilizeaza tehnologia Ultra Wide-Color pentru o redare cat mai precisa a culorilor.
Datorita utilizarii unui panel VA monitorul ofera o valoare foarte buna a contrastului, atat nuantele de alb cat si cele de negru sunt redate impecabil iar claritatea este de asemenea foarte buna. Un alt avantaj al utilizarii unui panel VA este unghiul de vizualizare de 178 de grade, care impreuna cu timpul de raspuns de numai 4 milisecunde ofera un avantaj utilizatorilor in jocurile video cu actiune rapida
Cu o raza de curbura de numai 1800 mm, monitorul 278E8QJAB ofera o experienta extrem de captivanta, deoarece creste perceptia profunzimii si reduce distorsiunile imaginilor. Impreuna cu tehnologia Adaptive Sync, acest model ofera o experienta omogena de vizionare si una dintre cele mai largi game de culori.

Tehnologia Ultra Wide-Color suporta o gama mai larga de culori, 130% din spectrul sRGB (104% NTSC), iar aceste calitati pot determina alegerea acestui monitor de catre profesionistii care lucreaza in domeniul de editare video, pe langa calitatile excelente pentru gaming si vizionarea de continut multimedia.
Utilizatorii care au placi video de la AMD pot utiliza tehnologia FreeSync care sincronizeaza rata de refresh a monitorului cu cea a placii video si ofera un nivel mai stabil al FPS si elimina efectele de tipul screen-tearing, stuttering si input-lag, trebuie stiut ca tehnologia FreeSync functioneaza intre 49-75 Hz deci este necesara utilizarea unui PC cu performante cel putin medii.

Specificatii Tehnice:

Diagonala 27 Inch
Rezolutie 1920×1080 (Full-HD)
16:9 Aspect Ratio
VA Panel
Timp de raspuns: 4ms
75Hz
Suport AMD FreeSync
Porturi: HDMI, DisplayPort, VGA, Audio Line-Out
Difuzoare: 2x3W
Luminozitate: 250 cd/m2
 Contrast Static: 3,000:1
 Contrast Dinamic: 20,000,000:1

DisplayPort este o legatura digitala de la PC la monitor fara nicio conversie. Avand capacitati mai ridicate decat DVI standard, este perfect capabila sa accepte cabluri de pana la 15 metri si transfer de date de pana la 10,8 Gbps/sec. Cu aceasta performanta ridicata si intarziere zero, obtineti cele mai rapide imagini si rate de reimprospatare – facand DisplayPort cea mai buna alegere nu numai pentru utilizare generala la birou sau la domiciliu, ci si pentru jocuri si filme solicitante, editare video si altele. tine de asemenea cont de interoperabilitate prin intermediul utilizarii diferitelor adaptoare.
Tehnologia Ultra Wide-Color este utila pentru diverse sarcini: prin intermediul reproducerii exacte, cumparatori on-line, de exemplu, pot vedea exact culoarea produselor pe care le comanda – fie ca e vorba de automobile, o bucatarie noua sau haine. In ceea ce priveste clipurile video, tehnologia Ultra Wide-Color asigura ca ceea ce a fost filmat este exact ceea ce este difuzat pe ecran. Astfel, regizorii si fotografii pot sa se bazeze pe o reproducere fidela a culorilor in timp ce utilizatorii monitoarelor vor putea vedea exact viziunea regizorului.

Noul monitor de 27 de inch dispune de functii create special pentru a face din momentul vizionarii o reala placere, cum este de exemplu tehnologia Flicker-Free ce regleaza automat luminozitatea pentru a obtine o imagine mai stabila, in timp ce Philips SmartImage Lite ajusteaza setarile pentru a potrivi continutul care este afisat, imbunatatind in mod dinamic contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a clipurilor video – toate acestea in timp real, la simpla apasare a unui buton. Monitorul este echipat cu DisplayPort pentru transferul de date de mare viteza, precum si cu port HDMI. De asemenea, integrat acesta mai detine si o pereche de difuzoare stereo de inalta calitate, pentru a completa efectele vizuale extraordinare cu o calitate audio perfecta.
In concluzie, monitorul Philips 278E8QJAB ofera o experienta excelenta atat in gaming cat si in multimedia, eu l-am testat in Valentino Rossi: The Game, FIFA 18 si Battlefield 1, experienta de gaming imersiva a fost excelenta datorita curburii subtile a monitorului, iar datorita faptului ca utilizez o placa grafica de la AMD experienta a fost de top, de aceea recomand in mod special acest monitor gamerilor care vor sa beneficieze de avantajele tehnologiei FreeSync si de un contrast si o claritate a imaginii excelente.
Noul monitor Philips 278E8QJAB este disponibil in magazine la preturi incepand de la 959 lei.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord